In de afgelopen acht jaar hebben duizenden vrouwen bij Colour&Spice kunnen ervaren hoe het is om een diepere verbinding te voelen met hun eigen schoonheid. Dat de wachtrij voor mijn holistische beautybehandelingen steeds langer werd, was voor mij een mooie erkenning dat de Colour&Spice methode werkt. Nu wordt het tijd om zelf meer uit mijn schulp te kruipen, en de holistische beauty methode te delen met nog meer prachtige vrouwen die hun eigen schoonheid weer beter kunnen gaan (h)erkennen. Dit is waar we het voor doen. Want jezelf sterk en mooi voelen heeft net zoveel te maken met een gezond lichaam, als met liefde en trots naar de persoon kunnen kijken die in de spiegel tegenover je staat. Het eerste festival is een feit. We stonden 16,17 en 18 juni op de Happy Spirit Days: een kleinschalig festival vol grote namen.

De Happy Spirit Days zaten vol met sprekers, workshops en optredens van formaat. Op het programma stonden mindfulness-expert Marnix van Rossum en Tijn Touber gaf er zijn beste meditaties. De boeddhistische monnik Olande Ananda kwam speciaal naar Nederland en wij reisden helemaal van Landsmeer naar de sfeervolle privéboerderij in het oude dorp van Blaricum;-) Het was ontzettend leuk om kennis te maken met alle deelnemers en de sfeer was drie dagen lang zo relaxed.

Op de Happy Spirit Days waren alle ingrediënten aanwezig voor een leven in balans. Inspiratie voor hart en hoofd, maar met beide voeten in het boerderijgras. De reacties op de producten waren overweldigend. Eerlijk is eerlijk, dat deed me echt heel erg goed. Ik vond het toch best spannend hoe het publiek zou gaan reageren op de producten en de holistische beauty methode. En de allerleukste feedback kwam van een dame die op dag één een 7daymini setje kocht en op dag drie kwam vertellen dat haar huid enorm rustig en egaal was geworden. De bijzondere ontmoetingen en de goede feedback maakte dat we de smaak te pakken hebben. We zijn uitgenodigd door het Happinez Festival in Utrecht en daarop zeiden we natuurlijk geen nee. We zijn er super, super blij mee dat we 15, 16 en 17 september hier mogen staan. Het zou zo leuk zijn om je daar te zien!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This