Dit is een eenvoudige visualisatie die je helpt om je energie te laten stromen, afvalstoffen af te voeren en helpt je ook stevig te voelen op het fysieke vlak.
Ga gemakkelijk zitten met een rechte rug, in een stoel of met gekruiste benen in kleermakerszit. Sluit je ogen en adem diep en langzaam in. Tel daarbij van tien tot één, net zolang totdat je een diepe ontspanning voelt.

Verbeeld je dat er een gouden koord bovenaan je ruggengraat is bevestigd, dat door de vloer omlaag loopt, en zo de aarde in verdwijnt. Als je wilt, kun je je verbeelden dat dit een boomwortel is, die diep in de grond groeit.
Verbeeld je ook dat de energie van de aarde naar boven stroomt, door dit koord, door je voetzolen, en, als je op de stoel zit, verder omhoog door alle delen van je lichaam. Zo door je hoofd naar je kruintje, en boven je hoofd weer naar buiten.

Stel je dit net zo lang voor tot je echt het koord door je heen voelt gaan. Verbeeld je nu dat de energie van de kosmos binnenstroomt door de kruin van je hoofd, door je lichaam, en omlaag naar je voeten, zo weer de aarde in.

Voel beide stromen in tegengestelde richting gaan, en voel hoe ze zich vermengen in je lichaam. In je buik, diep van binnen. Met je gedachten ga je naar de plek, achter je navel die nooit is veranderd. Jouw innerlijke licht straalt hier en laat je jouw unieke schoonheid, kracht en wijsheid voelen. Je kunt nu ook je buik masseren met de Sat Nam body olie. Sat Nam betekent: Ware naam of identiteit (Truth is my identity ). Daarmee wordt bedoeld; ben wie je echt bent. Leef vanuit je eigen waarheid. Wees jezelf en blijf dicht bij de waarden en normen die voor jouw belangrijk zijn. Je kunt ook mooie muzieknummers vinden met de mantra ‘Sat Nam’ op Spotify.

Deze meditatie zal voor evenwicht tussen je verbeelding en de aarde-energie zorgen. Dus ook op het fysieke vlak zal het voor evenwicht zorgen in je lichaam, en een gevoel van vreugde en daadkracht geven. Sluit de visualisatie af door even na te voelen of iets aan jezelf te schrijven.

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This