Je energie beïnvloeden
Het is een drukke periode. En juist nu is het belangrijk om tijd vrij te maken voor jezelf. Om steeds weer je twee werelden met elkaar te verbinden. Het innerlijke en het uiterlijke, zodat je in contact blijft met je eigen schoonheid en je energie bewaakt.
De hele wereld om ons heen is opgebouwd uit energie, een magnetisch veld van positieve en negatieve ladingen die constant vibreren. Ook bij kleuren is dit het geval. Alle kleuren stralen een bepaalde energie uit en hebben invloed op je welzijn en je stemming.

Veel vrouwen zijn op zoek naar manieren om bewuster te leven. Met behulp van kleur kun je je energie beïnvloeden en je intuïtie ontwikkelen. Kleuren die ondersteunend voor je zijn kun je activeren door b.v ermee te gaan schilderen of door de kleur in je directe omgeving aan te brengen, in je interieur of in je kleding.

Natuurlijk zijn er kleuren die je persoonlijk meer of minder aanspreken. Maar de Colour&Spice Holistic Beauty Therapy leert je om kleuren zo toe te passen dat de energie in bepaalde aspecten van je leven gaat stromen in de richting die jij wilt. Probeer de kleur altijd te kiezen in een tint die je zelf mooi vindt en die jouw uiterlijk ondersteunt.

Zo puur, zo wit…
De kleur wit is onder andere een kleur die hoort bij het element metaal. In de Oosterse geneeswijzen zijn alle verschijnselen in de natuur onderworpen aan een cyclus van vijf transformatiefasen, ook wel de vijf elementen genoemd: hout, vuur, aarde, metaal, water. De taak van het element metaal en de kleur wit die daarmee is verbonden gaat heel globaal om het uitwisselen van energie met onze omgeving. Metaal maakt een scherp onderscheid tussen het zuivere en het onzuivere. Het proces van scheiden en loslaten leidt tot zuiverheid.

Wit is symbool van puurheid, ordelijk en openheid en bevordert de aantrekkingskracht van zuivere energie. Natuurkundig gezien is wit eigenlijk geen kleur. Wit is meer dan één kleur. In het witte licht vloeien de kleuren van het spectrum samen: rood, oranje, geel, groen, blauw en violet.
Wit is geschikt om een nieuw begin te starten, een heldere visie te krijgen. Het ondersteunt bij originele ideeën, emotionele harmonie en reiniging. Wit is de kleur van zuiverheid en puurheid. Het kalmeert de emoties.

Deze maand ga je het jaar afsluiten en ruimte maken voor een nieuw begin. De energie van puurheid aantrekken, letterlijk en figuurlijk om zo 2018 je mooiste jaar ooit te maken. Wit is de meest volmaakte en verfijnde trilling van alle geneeskrachtige trillingen en verenigd, lichaam, geest en ziel.

Ook in de winter is wit prachtig
Draag wit in huis, als je het niet buiten wilt dragen. Het is niet voor niets dat de meeste Yogi’s wit dragen. Het brengt orde en rust.

Ik heb een cliënt gehad die zich door deze aanpassing zoveel beter ging voelen dat ze ook haar huis wit schilderde. Haar nieuwe interieur was zo mooi geworden dat haar woning in vele woonbladen heeft gestaan. Je ziet de kracht van wit ook bij Sukha, een kledingzaak in Amsterdam.
Als je de winkel in komt is het zo puur en zo fijn, dat je zelf ook rustig en ontspannen wordt.

Dat brengt me bij de volgende opdracht. Kijk eens of je vandaag iets wits aan kunt doen of koop mooie witte bloemen, een bergkristal of witte kerstballen ;-)). Wit geeft de ruimte om energie op te bouwen, op een manier die past bij jou. Je bewandelt de natuurlijke weg naar het innemen van meer ruimte. De kleur wit biedt je de mogelijkheid om je plannen zuiver en haarscherp te gaan zien. Vandaag ga ik op pad met mijn nieuwe witte schoenen en ik verwacht een dag vol mooie ontmoetingen, nieuwe ontdekkingen en a whole lotta love!

With Love & Grace,

Bewaren

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This