Ervaar de helende werking van onze beauty methode in zes magische behandelingen: de holistic beauty therapy.

 

De Holistic Beauty Therapy is ontstaan vanuit de holistische visie dat alles met elkaar verbonden is; je lichaam met je geest en je gemoedstoestand met je uitstraling. Tijdens de Holistic Beauty Therapy ontdek je de samenhang tussen je innerlijk en uiterlijk en leer je wat je wel en niet moet doen om je dagelijks energiek te voelen en er ook zo uit te zien. Het uitzonderlijke resultaat zie je in de spiegel en voel je in je lichaam.

Herstel het zelfhelende vermogen van je lichaam

De zes op maat samengestelde behandelingen van de holistic beauty therapy zijn geworteld in de traditionele natuurgeneeswijzen en bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering. Tijdens een ruim negentig minuten durende behandeling herstellen we het zelfhelende vermogen van je lichaam. Ritmische massagetechnieken verbeteren de circulatie, verhogen de bloed- en zuurstoftoevoer, verbeteren de elasticiteit van je huid en stimuleren de celvernieuwing. Daarnaast stimuleren we de reflexpunten met dertig minuten Colour&Spice Holistic Facial Reflexology en pakken we energieblokkades in je lichaam aan met kleur en lichttherapy.

Hoe we te werk gaan
Waar reguliere specialisten zich focussen op de wetenschap achter verschillende huidtypen, benaderen onze Colour&Spice specialisten schoonheid op een holistische wijze. Wij richten ons op de persoon achter de mens en kijken naar de diepere oorzaken van huidproblemen. Met onze holistische behandelmethoden “lezen” wij de huid en ontdekken we welke energiepunten in je lichaam meer aandacht nodig hebben. Op basis van onze bevindingen geven wij advies. Niet alleen over welke beauty ritueel voor jouw situatie en huid werkt, maar ook welke toepassingen je lichaam en geest nodig hebben om weer in balans te komen.

Waarom het werkt
Colour&Spice werkt, omdat de holistische beauty methode is ontstaan vanuit onze dertig jaar lange praktijkervaring, kennis in natuurlijke huidverbetering, natuurcosmetica, traditionele geneeswijzen en coaching. Door de Beauty Detox-, Rebalance-, en Uplifting stappen in een periode van zes maanden tijd onderdeel te maken van je beauty ritueel, voed je niet alleen je huid maar herstel je ook de natuurlijke balans tussen lichaam en geest. In de afgelopen zeven jaar hebben duizenden vrouwen dit al mogen ervaren.

Inner Beauty Secret
Ik maakte iets heel bijzonders mee! Ik onderging de C&S behandeling en moest mijn tranen bedwingen. Zo echt, zo puur. Mijn reis ging van Gember naar Zonlicht, van Olie naar drukpunten, van meridiaan naar sensuele geuren, van spannende apparaten (die mij op magische wijze rimpelvrij maakte) naar kleurenwijsheid & levenslessen. Vanmorgen wakker keek mijn man mij aan en zei: Liefje, wat heb je gedaan met je huid? Ze is zo mooi vol:-))

Liefs, Light & Love Guusje

Guusje Wannet

www.sensualglow.nl

Zelfontplooiing en persoonlijke groei, dienen zich aan als de tijd daar klaar voor is. Het enige wat ik nog nodig had, was een inspiratiebron die me kon helpen bij het vormen van een eigen stijl, mijn zakelijke identiteit èn een bijzondere persoon die in mij gelooft. Het moment van niet meer achteruit kijken, maar dóen is aangebroken. Mijn huid en mijn innerlijk hebben weer kracht gekregen!

Jill Hanssen

@blauwdrukvanjeleven

Het was weer 1 groot kado. De liefde, inzichten, aandacht, huidverbetering en energie is onbetaalbaar! xxx

Martje Kemperman

www.martjekemperman.nl

Wat we doen

Met onze holistische beauty methode herstellen we je huid en versterken we je energie in zes maanden.

Dit doen we in drie stappen van twee maanden. Je gaat van start met vijf basisproducten en om de twee maanden wissel je van een specifiek serum en moisturizer. Na zes maanden ga je op advies van Colour&Spice verder met de producten die het beste aansluiten bij je hernieuwde huidbeeld.

Stap 1: Beauty Detox

Zuivert je huid (maand 1 en 2)

Stap 2: Rebalance

Herstelt je huid (maand 3 en 4)

Stap 3: Uplifting

Verstevigt je huid (maand 5 en 6)

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This