Joehoe! Het buitenfeest seizoen is weer in volle gang. Wat een fijne feestjes allemaal!

Wat is het geheim van een oogverblindende feestelijke make-up die er toch heel naturel uitziet? Jarenlang was ik visagiste van Dr.Hauschka cosmetica en verzorgde ik voor dit mooie merk de trainingen en de complete seizoenslook. Het creëren van een zomer look was altijd mijn favoriet. Helaas heb ik nu minder tijd om heel actief bezig te zijn met make-up, maar ik kon het niet laten om voor deze zomer een mooie look te maken..gewoon omdat mijn hart er sneller van gaat kloppen.

Ik gebruik voor de “Colour&Spice Summer Look” mijn huismerk Studio 78 Paris, dit is een 100% biologisch cosmeticamerk waarvan de kwaliteit echt supergoed is.
Mijn inspiratie vond ik in de wereld van de “Amish” gecombineerd met een gouden blosje van de zomerzon. De uitgesproken ‘cowgirl’ op haar paasbest, gekleed voor de zondagsmis met vlechten, kleurige sjaals en hoeden. Dit zijn mijn 5 tips voor jou…

Tip 1) Schermafbeelding 2016-05-29 om 23.04.40Ga niet voor een full face, maar kies liever voor weinig producten waarmee je een groots effect bereikt zoals:
De Loose Powder Eyeshadow N°2 is een glinsterend en glanzend goudgele, warme kleur oogschaduw die je ook op je wangen aanbrengt als accent om je huid op te lichten. Deze natuurlijke poeder oogschaduw werkt verzachtend (kokosolie en avocado – olie), voedend, verkwikkend (abrikoosolie) en genezend (kamille – extract).

Schermafbeelding 2016-05-29 om 23.07.16Tip 2) Voor een mooie naturel make-up is het heel handig om je buiten op te maken. Dus neem je spiegel mee naar buiten en maak je op in het daglicht. Zo voorkom je dat je make-up te zwaar is.

Deze zomer gaan we voor rode wangen, hiervoor gebruik je geen poeder rouge maar je lipstick. Voor een natuurlijk effect camoufleer je je lippen met een concealer en vervolgens breng je er een Vloeibare Lippenstift 04 van Studio 78 Paris op aan. “Coral wedding” is een mooie rood koraal oranje kleur die bij iedereen goed staat. Ook je wangen geef je kleur met hetzelfde product. Het voordeel van een crème rouge is dat dit product ook de droge huid een jong een veerkrachtig aanzien geeft en anders dan een poeder rouge, eventuele lijntjes niet accentueert.

Deze lippenstift combineert de glans van een gloss met de intense kleur van een lipstick. Zeer fijn gemalen minerale pigmenten en plantaardige oliën zorgen voor een intensere kleur en licht weerkaatsing.

Tip 3) Gebruik je lipstick als rouge en boven je ogen. Dit geeft een rustig en natuurlijk effect. Het is het mooiste als je dit doet met een koraal kleur zoals de nr 04 van Studio 78.

Schermafbeelding 2016-05-29 om 23.10.15Tip 4) Voor een mooie glanzende huid is het supermooi om je *concealer (de concealer van Studio 78 is echt waanzinnig goed!) te mengen met je moisturizer. Je doet je normale hoeveelheid moisturizer op de palm van je hand, neemt wat concealer (met de achterkant van een lepeltje) uit het doosje en mengt dit door elkaar. Dan breng je het op als een foundation. Het effect is veel natuurlijker en door het hoge pigment uit de concealer blijft je huid er de hele dag egaal uitzien.

Tip 5) Gebruik bij een bruiloft, festival of buitenfeest geen waterproof mascara. Als je een onverwachte stortbui over je heen krijgt dan kun je mascara die doorgelopen is, makkelijk wegvegen. Bij waterproof gaat dat niet en is je hele make-up verpest.

*Concealer is een huidkleurige crème die je gebruikt om plekjes, oneffenheden of vlekjes op je gezicht te bedekken ofwel te camoufleren.

Heb je altijd al eens willen weten hoe je in een korte tijd een mooie make-up aanbrengt?
Wij geven om de drie maanden de workshop ” Natuurlijke Make-up” waar we werken met Studio 78, Organic make-up. Wil je meer weten over deze workshop? Stuur dan een mailtje naar info@colourandspice.nl

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This