“When there is light in the soul, there will be beauty in the person”

Pas geleden stuurde een cliënt mij deze prachtige zin als dank voor haar behandeling: “When there is light in the soul, there will be beauty in the person”. Toen ik  jaren geleden voor Dr.Hauschka cosmetica naar Eckwalden (Duitsland) reisde was ik verbaasd over de puurheid die de vrouwen daar uitstraalden. De tijd leek stil te hebben staan, een stadje met slechts één bio-winkel en een evangelische boekhandel … geen verleidingen, geen fabrieken en geen haast.

In eerste instantie dacht ik dat deze elementen het geheim waren van de weerspiegeling van het licht in de ziel, zichtbaar in de glans van de huid en de ogen.

Na jaren behandelen en heel veel verhalen verder, kan ik met zekerheid zeggen dat er een veel belangrijker aspect is om te stralen. We verlangen allemaal naar waardering, als je ervoor kiest om jezelf te zien als iemand met een leven dat niet perfect hoeft te zijn maar dat je goed bent zoals je bent, helpt dat om onvoorwaardelijk liefde te voelen voor jezelf en je omgeving. Begin nu met het houden van jezelf en start met je dagelijkse Colour&Spice Beauty Mantra. En mooi meegenomen is, dat je huid ook mega-verbeterd 😉

Hier zijn mijn Holistic Beauty tips,  mijn beste moves van dit jaar.

Hier zijn ze:

My Holistic beauty tips

  1.  Ook al groeit mijn agenda me boven het hoofd, ik schrijf dagelijks de dingen op waar ik dankbaar voor ben. Dankbaar zijn is je plicht om in vreugde te leven.
  2. Het beste wat ik dit jaar heb gedaan is een week vrij nemen, zomaar, niks, geen afspraken, noppes. Tijd glipt aan je voorbij, als je kinderen hebt merk je dat misschien nog wel sterker. Als vrouw zijn we geneigd voor iedereen te zorgen, dat kan alleen als je eerst tijd maakt voor je eigen welzijn. Door stil te zijn, in je eigen ritme te komen; hoor, zie en voel je weer je innerlijke gids, je kompas. Nu heb ik wekelijks mijn droommiddag, ik lees, schilder, trek me terug en geloof me het geeft een boost aan energie en inzicht, begin er gelijk mee!
  3. Ons huis, mijn bedrijf is een roddelvrije zone, ik weet zeker dat iedere gedachte een plek in je hoofd opeist. Begin met 7 dagen niet klagen (ook niet op FB), niemand de schuld geven en niet roddelen, je zult tijd overhouden. Ik heb dit ooit gelezen in het magazine van Oprah en vind het een gouden tip.
  4. Ieder jaar maak ik een planning volgens het principe van Your best year yet van Jinny S. Ditzler. Het is een beetje Amerikaans maar ik geloof er sterk in dat een doel zonder plan een droom blijft. Dit boek heeft een heldere manier om je doelen/dromen te verwezenlijken.
  5. O ja, ik vergeet bijna mijn beste aankoop van dit jaar, ik durf het bijna niet te zeggen maar wat ben ik blij met mijn elektrische fiets. Met 15 minuten ben ik midden in de stad en ik heb altijd wind mee 🙂 Ik ben gestopt met het kopen van spullen die niets toevoegen. Met dit principe heb ik ook mijn Colour&Spice gezichtsverzorgingslijn ontwikkeld. Alleen de beste kwaliteit, minimale producten met veel toepassingen zodat je altijd de juiste verzorging in huis hebt.

Ik wens je voor nu… licht in je ziel, licht in je leven en licht op je pad naar innerlijke en uiterlijke schoonheid. Geniet van wat er op je pad komt en wees dankbaar.

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This