De dames van Nanii , een fantastische mooie webshop vol duurzame, unieke producten vroegen mij voor een interview. Het werd een superleuk gesprek…lees het hier!

De ultieme manier om goed voor je huid te zorgen, is natuurlijk om goede huidverzorgingsproducten te gebruiken. Maar het kan best lastig zijn de perfecte dagcreme of huidverzorging te vinden…

De natuurlijke huidverzorging van Colour&Spice sprak ons direct aan, en nadat we verschillende producten zelf hadden geprobeerd waren we direct fan! Joyce gebruikt de Awakening Face Wash en de Detox Moisturizer zelfs dagelijks! Daarnaast is de gehele lijn veganistisch en dierproefvrij, ruikt het heerlijk (heerlijke subtiele aardse tonen) en zijn de ingrediënten van hoge kwaliteit en bevatten geen kleur- en geurstoffen en synthetische hulpstoffen. Ook sprak de holistische kijk van Natascha op huidverzorging en schoonheid ons direct aan. Schoonheid zit zowel van binnen als van buiten: als je je van binnen goed voelt, straal je dat uit naar buiten en dit geldt ook andersom. We willen je graag wat meer vertellen over holistische schoonheid, de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Colour&Spice en de visie van Natascha. Lees je mee? En als je nog vragen hebt, stel ze gerust in de comments!

colour_spice_natuurlijke_huidverzorging_001

Hoe is Colour&Spice Holistic Skincare ontstaan?

,,De productlijn is organisch ontstaan in mijn praktijk. Zes jaar geleden ontdekte ik een behandelmethode waarmee je o.a. je huid in zes maanden tijd compleet kan revitaliseren. Het programma bestaat uit drie onderdelen: zuiveren (beauty detox), voeden (rebalance) en verstevigen (uplifting). Toen ik geen geschikte huidverzorgingslijn kon vinden die hierbij aansloot, ben ik zelf gaan experimenten. Ik had al dertig jaar ervaring in de natuurcosmetica en maakte voor mezelf en mijn cliënten crèmes ‘op maat’, maar het ontwikkelen van een hele productlijn was nieuw voor mij. Al snel was de eerste productlijn compleet uitverkocht en had ik een mega wachtlijst. Ik was totaal niet voorbereid op het produceren van grotere aantallen. Terwijl de ontwikkeling van de nieuwe producten in volle gang was, ontmoette ik een man die voor gerenommeerde huidverzorgingsmerken de wereld afreist op zoek naar zeldzame ingrediënten en natuurlijke werkstoffen. Hij heeft mij onschatbare adviezen gegeven. Door onze samenwerking zijn de Colour&Spice producten niet gewoon goed, maar werkelijk uniek geworden.”

Kun je iets meer vertellen over holistische schoonheid en huidverzorging?

,,Ik werk op mijn intuïtie. Het gaat mij om een groter verhaal, om verbinding. Ik creëer niet alleen huidverzorging, maar een wereld daaromheen. Ik hou ervan te kijken naar wat een vrouw compleet maakt. Ik hou van imperfectie, rafelrandjes, wat maakt haar uniek, welke kleuren staan haar mooi, hoe beweegt ze.  Wat houdt haar tegen om de stappen te maken die ze wil zetten, waar stagneert de energie. Al die elementen maken het verhaal achter mijn producten. Zo ontstaat mijn holistische kijk op schoonheid. Die gaat altijd over heelheid en authentiek zijn. De vrouwen die mij inspireren zijn ambitieus, gevoelig voor kwaliteit en kiezen niet zomaar een product. Ze zoeken iets bijzonders, waarvan ze gaan houden.

De huid, ons grootste orgaan, beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Net als de voeding die je dagelijks tot je neemt om je lichaam gezond te houden, is het ook van essentieel belang je huid van buitenaf te voeden met het beste wat de natuur te bieden heeft.

Een deel van de crèmes die je op de huid aanbrengt, komt terecht in de bloedbaan en dus in je hele lichaam. Daarom verwerken wij alleen gezonde, veilige en heilzame ingrediënten in onze formules zoals bloemen, kruiden en planten. De Colour&Spice producten zijn op een diep niveau helend en ultra voedend. Ze werken op cellulair niveau en brengen je huid weer in balans. Het zijn 100% natuurlijke producten die je huid zuiveren, voeden, beschermen, verstevigen en ondersteunen in haar natuurlijke werking.”

colour_spice_natuurlijke_huidverzorging_002

Wat maakt de producten van Colour&Spice zo bijzonder?

,, Ze zijn met liefde gemaakt, hun helende werking en daarnaast is de prijs toegankelijk. Dat klinkt simpel, maar dat is het niet. Ik maak de producten niet meer zelf, maar ze worden nog steeds handgemaakt, met heel veel liefde. Ik kan voelen of een product over een bepaald soort levensenergie beschikt. Dat heeft alles te maken met de kwaliteit van de ingrediënten en de zorg waarmee het product gemaakt wordt. Het resultaat daarvan zie je terug in je huid. Mijn wens was om een product te maken dat bijdraagt aan een gelukkig leven. Ik heb er daarom bewust voor gekozen om de prijs zo toegankelijk mogelijk te houden. En dat is gelukt. Als klein merk is dat ook te doen, je hebt immers geen miljoenen nodig voor je marketing :-)) Ik merk dat vrouwen het fijn vinden als ze iets hebben gevonden wat werkt, betaalbaar is en niet bedacht door mannen in witte jassen, maar door een vrouw, zoals zij. Ik ben ook heel open over mijn eigen onzekerheden en deel graag de dingen die ik zelf als vrouw ondervind. Ik voel me erg verbonden met de vrouwen die mijn producten verkopen en gebruiken.”

Heb je zelf een favoriet product van de Colour&Spice lijn?

,,Ik heb vier jaar gedaan over het maken van de Awakening Face Wash. Met dit product worden traditionele peelings overbodig! Droogtelijntjes en dode huidcellen verdwijnen als sneeuw voor de zon. De Awakening Face Wash heeft een licht exfoliërend effect waardoor je huid de werkstoffen beter kan opnemen. Het is mijn letterlijke wake-up call in de ochtend. En als ik een feestje heb dan gebruik ik het voordat ik mijn make-up aanbreng, dan ziet je huid er echt egaal uit.”

Wat zijn je ambities of dromen voor Colour&Spice?

,,Ik had de droom van acht verkooppunten dit jaar, en dat is inmiddels bijna gelukt. Voor mezelf sluit ik het jaar dus fantastisch goed af. Ik kijk niet zo ver vooruit en probeer te genieten van alle mooie ontmoetingen die ik dagelijks heb. Mijn droom is: vrouwen met mijn producten en programma’s bewuster te maken van hun unieke schoonheid, zodat ze boven zichzelf uitstijgen en zich dagelijks mooi en zelfverzekerd voelen.”

Waarom past volgens jou Colour&Spice mooi binnen Nanii?

,,Liefde op het eerst gezicht! Onze missie sluit goed bij elkaar aan en we hebben de gezamenlijke eis om alleen kwaliteit te verkopen.”

Colour-Spice-Proefpakket

Spreekt dit je aan en zou je de natuurlijke huidverzorging van Colour&Spice eens willen proberen? We hebben een heerlijke Colour&Spice miniset, waarmee je de gehele lijn eens kan uitproberen en je kunt kijken wat jij het fijnst vindt. Of probeer eens de Awakening Face Wash voor een frisse start van de dag of de Uplifting Moisturizer als een heerlijk hydraterende en verstevigende dagcreme.

Wanneer je jezelf echt wilt verwennen, ga dan voor het Wild Flower Masker, met diep voedende eigenschappen die je huid laten stralen. Dit is overigens ook een prachtig cadeau voor een vriendin!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This