Jouw pot met goud
Aan je uiterlijk werken is leuk. Er zijn maar weinig andere manieren om je zo snel vrolijk en krachtig te voelen. Je schoonheid kan soms geblokkeerd raken door gevoelens van angst, schuld of een bepaalde houding of stijl die
eigenlijk niet meer past bij je innerlijk. Ongeacht je leeftijd of je levensloop is het nooit te laat om aan je innerlijke en uiterlijke schoonheid te werken. Het is jouw pot met goud en dus is het aan jou om je essentie in geur en kleur te laten zien in alles wat je doet. De krachtvrouwen van Colour&Spice geven je steun, raad, spirituele kracht en diepe inzichten in het leven zelf.

Haar lichaam is haar tempel, haar kompas
De Rebalance vrouw pakt je hand en neemt je mee in haar wereld van liefde en schoonheid.In haar sfeer is alles mogelijk: zij verandert jouw verlangens in landschappen, ze nodigt je uit om een heiligdom op te richten dat voor jou alleen bestemd is. Ze brengt het geschenk van de vruchtbaarheid. Zij is de essentie van vruchtbaarheid: niet alleen de vruchtbaarheid van het lichaam, maar ook die van de geest. Plant de zaden van jouw verlangens, en zij zal ervoor zorgen. Haar motto is: al wat onmogelijk lijkt, moet mogelijk worden gemaakt. De Rebalance vrouw neemt je mee op een avontuurlijke wereldreis. Ze laat je slenteren door de stad van de liefde, het dorp van aandacht en via de Maan rechtstreeks naar het diepste stukje van haar ziel. Ze is vaak bang maar laat zich hier nooit door leiden. Ze is humoristisch, poëtisch en met een ontwapende eerlijkheid vertelt ze je over haar avonturen en de ontmoetingen en ervaringen in haar leven. Ze is eerlijk in haar eigen kleuren. Zowel het donker als het licht dragen waardevolle lessen met zich mee: in het donker leer je voelen, in het licht leer je zien. Met beide voeten stevig in de aarde is de Rebalance vrouw gegrond in de werkelijkheid. Zij is zich bewust van haar spirituele kracht, en de verdieping die dit in haar leven brengt. Haar lichaam is haar tempel, haar kompas, haar raadgever, haar bondgenoot. De Rebalance vrouw verbindt zich met  gelijk gestemden. Zij leert van haar onzekerheid. Zij floreert in haar liefde, humor en kracht. In haar creaties onderzoekt zij de roeping van haar Ziel. Ze onderzoekt, stelt vragen, is nieuwsgierig en kritisch. Zij neemt krachtige beslissingen en vertrouwt daarbij op haar intuïtie. Ze zoekt de leermeesters die haar uitdagen. Zij leeft vanuit dankbaarheid, eerbied en trots.. Haar Wilde Ziel is ontembaar, brengt haar in vervoering, sterkt haar in strijdvaardigheid, omhult haar met vertrouwen. Haar boodschap voor jou: Schud je haren en je lichaam los – schud je leven los. Bevrijd je schoonheid, bevrijd je verlangens, bevrijd jezelf. De Rebalance vrouw maakt graag deel uit van je wensen, van je vitaliteit, van je creativiteit. Ze is inherent aan jou en ze laat je inzien dat je elk stukje van jezelf nodig hebt om heel te zijn

With Love & Grace
Natascha

p.s  De prachtige Holistic Beauty Cards van Colour&Spice helpen je de weg terug te vinden naar je ware schoonheid en liefdevol te zijn naar jezelf. De Holistic Beauty Cards zijn ontstaan vanuit de holistische visie dat alles met elkaar verbonden is: je lichaam met je geest en je gemoedstoestand met je uitstraling. De kaarten helpen je de samenhang tussen je innerlijk en uiterlijk te zien en geven je inzicht in je mooiste kwaliteiten.
Het resultaat zie je in de spiegel én voel je vanbinnen. Hoe je deze kaarten gebruikt? Verken ze dagelijks met openheid, ontdek de Colour&Spice krachtvrouwen en wat ze voor jou kunnen betekenen. Door de stappen: Beauty Detox, Rebalance en Uplifting onderdeel te maken van jouw beauty ritueel, versterk je niet alleen je uitstraling, maar herstel je ook de natuurlijke balans tussen lichaam en geest. Schoonheid is niet alleen iets wat je ziet, het is een prikkeling van al je zintuigen. De tekeniningen van de kaarten zijn handgemaakt door Myrthe Oostenbach.

Share This