Vandaag ben ik vrij

Vandaag ben ik vrij om nieuwe workshops te schrijven, ik weet niet hoe het komt maar het huilen staat me nader dan het lachen. Wat een mooie, relaxte schrijfdag had moeten worden, is een berg van frustratie aan het worden.
Ik heb geen focus en heb het idee dat om alles op de rit te krijgen, ik me tot grafisch ontwerper, programmeur, journalist en boekhouder moet ontpoppen. Help! waar begin ik, misschien toch maar die cursus WordPress, of naar de Apple Store voor privéles?

Op het moment dat ik wil gaan schreeuwen en ter plekke besluit om het bijltje erbij neer te gooien … krijg ik plotseling een heldere ingeving.

Ik ga een Aura Soma flesje kiezen in mijn praktijk en kijken wat deze kleur me te zeggen heeft. Aura Soma is een kleurentherapie die ik gebruik tijdens mijn behandelingen, het geeft inzicht op je pad, het gaat voorbij woorden en het is altijd ontzettend treffend.

Ik kies een flesje met de vraag in mijn gedachten: wat draagt bij aan meer FOCUS? Spiritual Rescue…mmm.
Even verder lezen…Spirituele eerste hulp door het ontwikkelen van het waarnemingsvermogen en het vermogen diepe gevoelens te ervaren; intuïtief begrijpen. Affirmatie: “Ik hou van het leven. Leven is leren.”
Als ik de diepere laag van mijn frustraties bekijk, is het inderdaad een worsteling tussen mijn creatieve processen/ideeën en de praktische uitvoering. Ik wil hier helemaal niet mee bezig zijn!

FUCK IT! Ik bel mijn websitebeheerder, hij gaat de problemen oplossen, fijn. Ik stuur mijn bestanden door naar een bevriende journalist, done! Boek een training WordPress en terwijl ik dit aan het doen ben, gaat de bel.

Een pakketje met mijn nieuwe product samples, de nieuwe Botanical Healing Oil deze heeft een unieke samenstelling van Rozemarijn, Lavendel, Kamille en Calendula olie, Vitamine E, Amandel olie, Frambozenolie en Vitamine A. De olie verbetert de elasticiteit van je huid en voedt een droge of beschadigde huid. Een drupje door je dagcrème zorgt voor extra verzorging en een mooie gloed. Ideaal om te mengen met de Detox-dagcrème een formule met het blad extract van Centella Asiatica, een plant met een sterk antibacteriële werking en mineralen die het bindweefsel versterken.
Het is duidelijk mijn spirituele eerste hulp die zegt dat ik dingen moet doen die me van nature goed afgaan. Als volwassen ondernemer is het niet meer dan logisch dat je dingen waar je slecht in bent niet zelf doet.

Mijn inzichten op een rij, die je gerust ‘Holistic Beauty tips’ kunt noemen:

  • Time-out, als je terugkerende belastende gevoelens hebt, neem dan om de twee uur vijf minuten time- out om op adem te komen en te kijken wat je creatieve proces in de weg staat.
  • Ga op zoek naar een goed team, mensen die dingen, die je niet goed afgaan, van je kunnen overnemen. Soms moet je ervoor betalen en soms ruil je gewoon tegen een lekkere appeltaart of een avondje oppassen.
  • Picmonkey, een gratis online programma waar je hele mooie moodboards mee kunt maken. Voor als je in een ontspannen mood wilt komen en zin hebt om iets leuks te maken.
  • Kies een inzichtkaart of een tarotkaart, het geeft je wat lucht en inzicht om een donkere dag door te komen.
  • Borstel je huid, dat geeft nieuwe energie en een heerlijk fris gevoel. Je kunt om helemaal in de stemming te komen jezelf eens extra verwennen met bijvoorbeel de Body Treatment van Colour&Spice waar ingrediënten als wierook, cipres en limoen je een enorme boost geven.

I LOVE LIFE & LIFE LOVES ME
Natascha

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This