THE HOLISTIC WAY OF BEAUTY

 

Wil jij op een natuurlijke manier je schoonheid versterken en een diepere verbinding voelen met jezelf?

 

Colour&Spice is een holistische beauty methode voor ambitieuze vrouwen die behoefte hebben aan natuurlijke huidverbetering, healing en hernieuwde energie.

Schoonheid is niet alleen iets wat je ziet, het is een prikkeling van al je zintuigen. Daarom ontwikkelde Natascha Koningsveld – founder van Colour&Spice – een holistische beauty methode die zich niet alleen focust op uiterlijke verzorging, maar ook op wie je bent, wat je voelt en wie je als vrouw wilt zijn. Met licht- en magneetveldtherapie, geneeskrachtige kruiden en natuurzuivere huidverzorging versterken de specialisten van Colour&Spice je huid en energie van binnenuit en brengen ze de unieke schoonheid van iedere vrouw meer tot bloei.

De holistische beauty methode van Colour&Spice
Zeven jaar geleden ontdekte Natascha Koningsveld een methodiek waarmee je op een liefdevolle wijze je schoonheid kunt bekrachtigen. Haar holistische beauty methode bestaat uit een 6-maanden programma, licht- en magneetveldtherapie en natuurzuivere huidverzorging. Je ontdekt de samenhang tussen je innerlijk en je uiterlijk. En je leert wat je wel en niet moet doen om je dagelijks mooi te voelen. In de afgelopen zeven jaar hebben duizenden vrouwen dit al mogen ervaren. Deze prachtige vrouwen zijn onze inspiratiebron voor het ontwikkelen van zuivere, helende producten die bijdragen aan een gelukkig leven.

Bewaren


Sunday Morning Beauty School

Inner Peace & Outer Beauty workshop
Leer expressie te geven aan jouw innerlijke schoonheid!

“Kiezen voor het licht in jezelf en het licht in anderen zien, betekent een rotsvast vertrouwen in het leven hebben, moedig zijn en expressie geven aan wie je werkelijk bent.”

Natascha’s behandelingen en beauty brouwsels zijn om verliefd op te worden. Ik ben er al jaren ontzettende fan van!

Laetitia de Haas

Ik ga elke avond mega gelukkig slapen omdat de geur van de lekkerste cleanser ooit om me heen hangt. Het is mooi, goed en lekker, of nee, de Colour&Spice producten zijn verrukkelijk!

Petra van Vliet

Oprichtster Powershoot Academy

7-Day Miniset

 

Nieuwsgierig? Probeer het uit met de 7-day miniset

 

 

Dompel jezelf een paar weken onder in het beauty ritueel van Colour&Spice. De mini-set is zo samengesteld dat je op een laagdrempelige manier al kunt genieten van de eerste zuiverende stap uit onze holistische beauty methode.

My Favorites 

[EVENTS]

HAPPINEZ FESTIVAL

Dit weekend is colour and spice te vinden op het Happinez Festival. Kom je gezellig langs?

[BEAUTIFUL NEWS]

THE HOLISTIC WAY OF BEAUTY

Laat je inspireren door de blogs van Colour and Spice

[SHOP]

7 DAY MINISET

Ideaal om de Colour&Spice Holistic Skincare uit te proberen of voor op vakantie

@Natascha.Koningsveld

Me, Myself and I

Ja, ik wil jullie nieuwsbrief en ontvang gratis het allernieuwste holistic beauty magazine!
Een boekje bomvol persoonlijke verhalen, schoonheid en interviews.
Share This