Colour&Spice groeit en daarom ben ik ontzettend blij met onze nieuwe Spice Sister: Monique Drost.

Monique: ‘Na tien jaar een eigen succesvolle Aveda Lifestyle salon te hebben gehad en verschillende leidinggevende trainers functies in de cosmetica branche (onder andere voor Dr.Hauschka) verder, realiseerde ik me dat er meer is in de wereld. Ik ben superblij mijn kennis bij Colour&Spice te mogen inzetten als trainer en productmanager. Ik ga de workshops verzorgen bij de Colour&Spice partners en samen met Natascha de Holistic Beauty Therapy training geven. De eerste trainingen zitten al vol. Lees verder >>>>

 

Vrij van stress en oordelen
Een ding staat daarbij als een paal boven water: wat ik ook doe, ik moet achter een product kunnen staan. Anders kan ik niet doen waar ik goed in ben: klanten inspireren door ze te vertellen en leren over natuurzuivere huidverzorging. Wat ik zo bijzonder aan Colour&Spice vind, is dat vrouwen hier echt een nieuwe manier van schoonheid ontdekken. Vrij van stress en oordelen. Alsof alle aardse zorgen even worden weg­genomen. Een behandeling bij Colour&Spice roept een nieuw gevoel van balans op.

 

Verslaafd aan deze bloeiende botanische kruidentuin in een klein, kostbaar flesje….
Ook de producten hebben mij volledig verrast. Ik wilde die natuurlijk eerst intensief uitproberen voordat ik mij kon verbinden aan het merk. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, ben je om. Ik heb ervaren dat de producten veel omvattender zijn dan dat wat ik tot nu toe kende. Wat ik daarmee bedoel is dat het gebruikt van de producten van Colour& Spice niet alleen gaat om het verzorgen van de huid, maar dat je als ‘gehele’ mens wordt geraakt. Je huid niet alleen als fysieke omhulling, maar ook als spiegel van dat wat je beroerd. Als uitwissel- en zintuiglijk orgaan: Holistische huidverzorging in de ware zin van het woord.

My favourite: Botanical Healing Oil! Verslaafd aan deze bloeiende botanische kruidentuin in een klein, kostbaar flesje…..

Wil je meer informatie over de Holistic Beauty Therapy training, mail me dan even op info@colourandspice.nl

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This