Soms vragen mensen mij……hoe is jouw krachtige Holistic Beauty methode ontstaan? Ik geloof dat als je een product, een dienst of programma creëert dat in lijn is met je kennis, je levenservaring, je waardes, met je grootste ‘gift’ het beste dat je hebt te geven, dan is het succesvol. Altijd. Dan heeft het de kracht om de wereld te veranderen. De vrouwen die ik begeleid, zijn ambitieuze vrouwen. Ze horen net als ik…diep vanbinnen een stem, een voedende stem, die vaak wordt overschaduwd door ons ego.

Door je ego vraag je je soms af…

  • ‘Wie neem ik in de maling, ik ben hier niet voor opgeleid’.
  • ‘Het is niet de juiste tijd, ik heb nu nog zoveel aan mijn hoofd’.
  •  ‘Alles bestaat al, wat maakt mij nou zo bijzonder’.
  • ‘Dit is een leuke droom, maar niet realistisch’.

Een verlangen, een talent, je schoonheid die zichtbaar mag zijn. Soms is er iemand nodig die je daarbij helpt. Ik doe niets liever dan dat, want dat is mijn kracht. Ik weet uit eigen ervaring dat daar soms veel moed voor nodig is. En ook tijd, heling en liefdevolle aandacht. Het onderstaande verhaal is van Jill. Lees het maar even dan vertel ik daarna verder.


Het moment van niet meer achteruit kijken, maar dóen is aangebroken – van Jill Hanssen (volgde de Colour&Spice Holistic Beauty Therapy)

Met rotsvast vertrouwen  en een subtiele druk van overtuiging heeft Natascha mij de afgelopen periode gestimuleerd en geïnspireerd om te luisteren naar de stille kracht die intuïtie heet. Zij wist het al meteen, ik diep van binnen ook, maar er aan toegeven en mijn talenten gaan gebruiken, durfde ik nog niet. Ik heb van haar geleerd om vooruit te kijken zodat ik niet meer kon afwijken van mijn levenspad. Want ja, dat deed ik continu.

In je eigen ritme
Zelfontplooiing en persoonlijke groei, dienen zich aan als de tijd daar klaar voor is. Het enige wat ik nog nodig had, was een inspiratiebron die me kon helpen bij het vormen van een eigen stijl, mijn zakelijke identiteit èn een bijzondere persoon die in mij gelooft. 
Dan is het vertrouwen  in jezelf, maar bovenal mijn plek in deze wereld durven aannemen met mijn eigen authentieke kwaliteiten, een stuk makkelijker. 
Het moment van niet meer achteruit kijken, maar dóen is aangebroken. Om zo meer in lijn met mijn eigen ritme te leven. Dank je wel lieve Natascha. 
X Jill 

Jill is een vrouw, die hard werkt, krachtig is, voor iedereen zorgt maar door praktische redenen stagneerde ze haar eigen droom. Kleine klachten en huidproblemen waren het gevolg. Jill heeft veel talenten maar die houdt ze graag voor zichzelf. Want zo bijzonder is het allemaal niet. Dat is het dus wel.

Ik kreeg onlangs een cadeau van Jill. Een blauwdruk van je ziel. En dat was zo waardevol! Ik ben zo super trots op haar en ook op alle andere vrouwen die er voor kiezen om op een liefdevolle manier voor zichzelf te gaan zorgen en hun mooiste ‘gift’ zichtbaar te maken. Wij mogen drie keer een blauwdruk van Jill weggeven!

De Blauwdruk is een persoonlijk schriftelijk inzicht op maat, van jouw koers en energie om je heen. Door dit inzicht is het voor jou duidelijker en makkelijker om je passie te volgen, met de flow van het leven mee te gaan en meer te vertrouwen op je gevoel. Met deze informatie wordt het makkelijker om in lijn met je eigen ritme te leven.

In jouw Blauwdruk krijg je een terug- en vooruitblik op jaarniveau en een overzicht op maandniveau. Hiermee kun je meer in overeenstemming met je gevoel dingen ondernemen die passen bij jouw innerlijke wereld.
Wil je een Blauwdruk van Jill winnen? Mail dan je motivatie naar: jmhanssen@hotmail.com

Mijn wens…
Ik wens je de zachte geneugten van de lente, die met zijn ontluikende schoonheid, overvloedige vreugde komt brengen. Moge jouw prachtige schoonheid, jouw werk, je hart, jouw wereld dienen en zegenen.

With love &Grace
Natascha

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This