OVER NATASCHA KONINGSVELD

Founder Colour&Spice


“Voor mij is echte schoonheid de magische aantrekkingskracht die ontstaat als vrouwen in verbinding zijn met hun natuurlijke krachtbron. Mijn grootste passie is om die bron te voeden met holistische huidverzorging, healing, personal branding en a whole lotta love!” 
– Natascha Koningsveld –

Bewaren

Innerlijke schoonheid
Wat je uitstraalt, trek je aan. Deze ongeschreven wet van de natuur staat nauw in verbinding met mijn kijk op schoonheid. Daarom creëerde ik holistische huidverzorging, op basis van geneeskrachtige kruiden, plantenextracten en traditionele geneeswijzen die je huid van binnenuit heelt en innerlijke schoonheid bekrachtigt.

Schoonheid is voor mij alles wat puur is
De geneeskrachtige werking van planten, de geuren van kruidenmengsels, een stralende persoonlijkheid en luisteren naar de inspirerende verhalen van een vrouw die gelukkig is met zichzelf. Schoonheid is voor mij alles wat puur is. Niet alleen wat je ziet, maar ook wat je ruikt, hoort en voelt. Een prikkeling van al je zintuigen. Een visie op schoonheid vanuit het grote geheel. Niet alleen gefocust op de buitenkant. Maar op wie je bent, wat je voelt, en wie je als vrouw wilt zijn.

Mijn liefde voor schoonheid
Vanuit die gedachte begon ik te werken aan natuurzuivere huidverzorging met een helende werking op lichaam, huid en geest. Ik bracht mijn jarenlange kennis en ervaring als creatief directeur in natuurcosmetica en traditionele geneeswijzen samen met mijn grootste droom: mijn liefde voor schoonheid delen met al die betoverende vrouwen out there.

Een holistische manier van leven
Toen ik zeven jaar geleden mijn praktijk Colour&Spice opende, stond er na drie weken al een wachtlijst op van een half jaar. Een mooie erkenning dat ik op het juiste pad zat. Dankzij Colour&Spice heb ik een levensmissie kunnen creëren waarin mijn liefde voor styling, natuurcosmetica en een holistische manier van leven samenkomen in een succesvol bedrijf.

Nu is het tijd om mijn kennis verder te verspreiden
In mijn trainingen deel ik mijn holistische visie op schoonheid aan ondernemende vrouwen. Zodat zij met stralende energie en vernieuwde inzichten de uitdagingen in hun privé – en zakelijke leven met gemak weer aankunnen. Stuk voor stuk prachtige vrouwen die hun eigen schoonheid beter gaan (h)erkennen. En daarmee anderen weer kunnen inspireren om hetzelfde te doen. Dit is mijn manier om iets terug te geven aan de wereld.

With Love & Grace

@Natascha.Koningsveld

 

“Be your own kind of beautiful”

 

Share This