Facebook, twitter en de bladen staan er vol mee, de laatste weken voor de zomervakantie zorgen voor veel stress. De to-dolijstjes in juni en juli zijn bij veel gezinnen angstaanjagend lang, kopt het AD. Om nog maar te zwijgen van alle taakjes die we onszelf opleggen voordat we afreizen naar ons zonnige oord.

De plek van bestemming

En het is zo herkenbaar, ook voor mij. Hoeveel ik ook van reizen houd, tegen de tijd dat het zomervakantie is ben ik altijd een soort van afgemat en kribbig. Ik hoef dan eigenlijk niet zo nodig weg. Ik vind het buffelen zo’n zomervakantie en wennen ook, met zijn vieren 24/7 samen zijn. Daar komt ook nog eens bij dat ik nerveus ben voor vliegen en dagen nodig heb om te landen (figuurlijk dan hè). Een paar jaar geleden kreeg ik een recept voor een Travel Aura Spray en die hielp mij zo ontzettend goed om meer eenheid te voelen in de aanloop van de reis en ook op de plek van bestemming, dat ik hem deze zomer ook voor jou heb gemaakt.

Travel Aura Spray

De spray is gemaakt met onder meer het opwindende Piment Bay St.Thomas. Deze frisse en pittige geur werkt rustgevend bij reizen en stress en geeft geborgenheid. Je omringen met de Colour&Spice Travel Aura Spray maakt het makkelijker om in je eigen persoonlijke ruimte te blijven. Het herstelt je energie, zuivert, verfrist en werkt weerstandverhogend.
Bay St. Thomas heb ik gecombineerd met Geranium, Ylang Ylang, Citrus-oliën, Wierook, Benzoë, Patchouli, Basilicum Ocimum, Davana Artemisia pallens en natuurlijk is de Magic Colour&Spice Mantra waarmee de Travel Aura Spray is behandeld van extra energetisch waarde.

Als je de hitte hebt verwerkt, ruik je het land

En ohlala, wat ruikt de Piment Bay St.Thomas fantastisch. Ik heb de olie net binnengekregen en ben op slag verliefd. Deze krachtige etherische olie komt van de Antillen en dat is ook precies waar het me aan doet herinneren. Bij het opsnuiven van de zwoele, warme geur van de olie ga ik in gedachten terug naar Curaçao, 1996. Dat gevoel… het vliegtuig is geland, de deuren gaan open en terwijl je de trap afloopt naar de transferbus omhult de klamme warmte je lichaam. Als je de hitte hebt verwerkt, ruik je het land. Ze heet je welkom met haar betoverende geur…

Travel Aura Spray
Limited Edition
50 ml 29,50
Er zijn nog maar 10 stuks, dus wees snel :-))

Bestel ‘m hier: natascha@colourandspice.nl

Bewaren

Bewaren

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This