De holistische beauty methode van Colour&Spice versterkt je huid, je energie en je natuurlijke uitstraling in zes maanden.

 

Misschien herken je het: je bent tevreden met jezelf, maar toch heb je steeds vaker momenten dat je in de spiegel kijkt en een vrouw ziet die teveel van zichzelf eist. Je hebt kwaaltjes die je niet goed kunt plaatsen. En hoewel je precies weet welke stappen je wilt maken, lukt het niet om vooruit te komen. Het zijn manieren van ons lichaam om te vertellen dat je zelfhelende vermogen uit balans is. Uiteindelijk manifesteert zich dit aan de oppervlakte van ons grootste orgaan: de huid. Daar waar iedereen het kan zien.

Bewaren

Transformatieproces
Colour&Spice versterkt je natuurlijke schoonheid met een 6-maanden programma en natuurzuivere huidverzorging. Met de unieke stappen: Detox (zuiveren), Rebalance (voeden) en Uplifting (verstevigen), verbinden we onze kennis uit de traditionele geneeswijzen, coaching en personal branding. Het resultaat: een helend transformatieproces voor lichaam en geest.

Kruiden en plantenextracten
Wil jij op een natuurlijke manier je schoonheid versterken en een diepere verbinding voelen met jezelf? Onze skincare is samengesteld met kostbare oliën, helende kruiden en plantenextracten die zijn uitgekozen om hun krachtige zuiverende, voedende en verstevigende werking. Hiermee brengen we je hele wezen in lijn met je wakkere, bewuste en mooie zelf.

Hoe werkt het?

 

Met onze holistische beauty methode herstellen we je huid en versterken we je energie in zes maanden.

Dit doen we in drie stappen van twee maanden. Je gaat van start met vijf basisproducten en om de twee maanden wissel je van een specifiek serum en moisturizer. Na zes maanden ga je verder met de producten die het beste aansluiten bij je hernieuwde huidbeeld.

Stap 1: Beauty Detox

Zuiveren en herstellen
De Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar een stralende huid is het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal gaat zuiveren en herstellen. Na een periode van twee maanden heeft je huid haar natuurlijke glans en schoonheid terug.

Stap 2: Rebalance

Voeden en vitaliseren
Voor een stevige en egale uitstraling heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Rebalance producten werk je aan een sterk fundament voor een gezonde huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan het zelfhelend vermogen van je huid. Bij dagelijks gebruik behoren tekorten en disharmonie van je huid snel tot het verleden.

Stap 3: Uplifting

Verstevigen en verbinden
De uplifting producten zitten bomvol  natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er vol en gezond uitziet. Door de voorgaande stappen van Beauty Detox en Rebalance profiteert je huid optimaal van de krachtige werking van de Uplifting huidverzorgingslijn. De resultaten zullen je aangenaam verrassen.

 

Wat we doen

Met onze holistische beauty methode herstellen we je huid en versterken we je energie in zes maanden.

Dit doen we in drie stappen van twee maanden. Je gaat van start met vijf basisproducten en om de twee maanden wissel je van een specifiek serum en moisturizer. Na zes maanden ga je op advies van Colour&Spice verder met de producten die het beste aansluiten bij je hernieuwde huidbeeld.

Stap 1: Beauty Detox

Zuivert je huid (maand 1 en 2)

Stap 2: Rebalance

Herstelt je huid (maand 3 en 4)

Stap 3: Uplifting

Verstevigt je huid (maand 5 en 6)

 

De Colour&Spice Holistische Beauty Methode

Met de C&S holistische beauty methode bekrachtig je niet alleen de buitenkant – je huid – maar ook de dieperliggende lagen van je lichaam en – vaak ook – van je geest. Dit doen we door je natuurlijke schoonheid te versterken met een 6-maanden programma en natuurzuivere huidverzorging. Met de unieke stappen: Beauty Detox (zuiveren), Rebalance (voeden) en Uplifting (verstevigen), verbinden we onze kennis uit de traditionele geneeswijzen met coaching en lichtenergie. Een visie op schoonheid vanuit het grote geheel. Niet alleen gefocust op de buitenkant. Maar op wie je bent, wat je voelt, en wie je als vrouw wilt zijn.

Waarom het werkt

Colour&Spice werkt, omdat de holistische beauty methode is ontstaan vanuit onze dertig jaar lange praktijkervaring, kennis in natuurlijke huidverbetering, natuurcosmetica, traditionele geneeswijzen en coaching. Door de Beauty Detox-, Rebalance-, en Uplifting stappen in een periode van zes maanden tijd onderdeel te maken van je beauty ritueel, voed je niet alleen je huid maar herstel je ook de natuurlijke balans tussen lichaam en geest. In de afgelopen zeven jaar hebben duizenden vrouwen dit al mogen ervaren.

Starten met onze Beauty methode

[Skincare]

 

Maak kennis met onze
producten of bestel direct en
ervaar de kracht van de beauty
methode thuis

[Holistic Beauty Therapy]

Ervaar het effect van een
beauty behandeling gebaseerd
op de methode bij één van onze
therapeuten

[Meer over de methode]

Bestel nu het boek en lees meer
over hoe jij dagelijks jouw beauty
ritueel creëert om je schoonheid
te versterken

Colour&Spice methode

Het resultaat

R

Natuurlijke huidverbetering

R

Innerlijke rust

R

Zelfliefde, daadkracht en tederheid

R

Leren luisteren naar wat jouw lichaam, huid en hart je vertellen

R

Meer vreugde, energie en bezieling in je dagelijks leven

@Natascha.Koningsveld

 

‘Be your own kind of beautiful’

Share This