OVER COLOUR&SPICE

 

De holistische beauty methode van Colour&Spice versterkt je huid, je energie en je natuurlijke uitstraling in zes maanden.

 

Oké, je moet even wat extra de tijd nemen voor het intensieve beauty ritueel van Colour&Spice, maar dan heb je ook wat. Ons holistische beautymerk staat namelijk bekend om haar unieke zes maanden programma, waarbij je in drie stappen: Beauty Detox, Rebalance en Uplifting… je huid, je energie en je uitstraling transformeert.

Bewaren

Transformatieproces
Colour&Spice versterkt je natuurlijke schoonheid met een 6-maanden programma en natuurzuivere huidverzorging. Met de unieke stappen: Detox (zuiveren), Rebalance (voeden) en Uplifting (verstevigen), verbinden we onze kennis uit de traditionele geneeswijzen, coaching en personal branding. Het resultaat: een helend transformatieproces voor lichaam en geest.

Kruiden en plantenextracten
Wil jij op een natuurlijke manier je schoonheid versterken en een diepere verbinding voelen met jezelf? Onze skincare is samengesteld met kostbare oliën, helende kruiden en plantenextracten die zijn uitgekozen om hun krachtige zuiverende, voedende en verstevigende werking. Hiermee brengen we je hele wezen in lijn met je wakkere, bewuste en mooie zelf.

Wat we doen

Met onze holistische beauty methode herstellen we je huid en versterken we je energie in zes maanden.

Dit doen we in drie stappen van twee maanden. Je gaat van start met vijf basisproducten en om de twee maanden wissel je van een specifiek serum en moisturizer. Na zes maanden ga je op advies van Colour&Spice verder met de producten die het beste aansluiten bij je hernieuwde huidbeeld.

Stap 1: Beauty Detox

Zuivert je huid (maand 1 en 2)

Stap 2: Rebalance

Herstelt je huid (maand 3 en 4)

Stap 3: Uplifting

Verstevigt je huid (maand 5 en 6)

 

Hoe we te werk gaan

Waar reguliere specialisten zich focussen op de wetenschap achter verschillende huidtypen, benaderen onze Colour&Spice specialisten schoonheid op een holistische wijze. Wij richten ons op de persoon achter de mens en kijken naar de diepere oorzaken van huidproblemen. Met onze holistische behandelmethoden “lezen” wij de huid en ontdekken we welke energiepunten in je lichaam meer aandacht nodig hebben. Op basis van onze bevindingen geven wij advies. Niet alleen over welke beauty ritueel voor jouw situatie en huid werkt, maar ook welke toepassingen je lichaam en geest nodig hebben om weer in balans te komen.

Waarom het werkt

Colour&Spice werkt, omdat deze beauty methode is ontstaan vanuit onze dertig jaar lange praktijk ervaring, kennis in natuurlijke huidverbetering, natuurcosmetica, traditionele geneeswijzen en personal branding. Door de Beauty Detox-, Rebalance-, en Uplifting stappen in een periode van zes maanden tijd onderdeel te maken van je beauty ritueel, voed je niet alleen je huid maar herstel je ook de natuurlijke balans tussen lichaam en geest. In de afgelopen zeven jaar hebben duizenden vrouwen dit al mogen ervaren.

Colour&Spice methode

Het resultaat

R

Natuurlijke huidverbetering

R

Innerlijke rust

R

Zelfliefde, daadkracht en tederheid

R

Leren luisteren naar wat jouw lichaam, huid en hart je vertellen

R

Meer vreugde, energie en bezieling in je dagelijks leven

@Natascha.Koningsveld

 

‘Be your own kind of beautiful’

Share This