Alles wat ik doe, gaat beter dankzij jou.
Ik ben zo dankbaar voor iedereen die heeft meegeholpen om mijn droom uit te laten komen. Met jouw unieke schoonheid, je talent, je wijsheid, je mooie woorden, je eigenaardigheden en bovenal je liefde voel ik me dagelijks gezegend. Jullie, lieve vrouwen, zijn mijn inspiratie, mijn soul sisters.

With Love & Grace
Natascha

Lieve Natas, een kort berichtje vanaf Ibiza, je producten zijn zalig!! De structuur is fijn, ze ruiken heerlijk. Ik waan mij telkens in India wanneer ik ze gebruik. En ze zorgen ervoor dat mijn gezicht minder lang gekreukeld is, nadat ik ben wakker geworden. Mijn huid oogt frisser, stralender!

Liefs Dulcey

Hoi Natascha,

Ik heb de producten afgelopen week gebruikt en vind ze echt super. De Inner Peace & Outer Beauty week was ook heel bijzonder om te doen. Ik wil graag doorgaan met de producten! Liefs Cindy Poot

De Beauty Mantra Lotion gebruik ik tijdens mijn lessen, mijn huid kan niet meer zonder. De helende en de kalmerende werking van wierook en magnesium maken dat je huid, je lichaam en je geest extra goed tot rust komen.

Anet Schraag

Kundalini Yoga lerares

Hai Natascha,Even een berichtje om te vertellen hoe het gaat na jouw behandeling! De eerste paar nachten heb ik echt heel diep – als een roosje – geslapen. Heerlijk. Iedere ochtend de 20 druppels ingenomen, serum & crème gesmeerd op mijn gezicht. En ’s avonds niets…Mijn huid is een stuk rustiger en de roodheid is een heel stuk minder, dus dat ziet er heel goed uit. Mijn vriend was ook heel enthousiast, “wat heb jij een energie zeg” zei hij laatst ? Ik voel me ook een stuk rustiger van binnen. Dus dat is een mooi resultaat van jouw goede werk, dankjewel !! Tot snel.

Barbara van Dijk

Freelance Media Consultant

Als energetisch therapeut sta ik elke keer weer versteld hoe goed Natascha kan afstemmen op waar ik op dit moment ben in mijn proces. Haar aandacht, inzicht en helende handen brengen weer balans.  Elke keer als ik bij haar ben geweest voel ik me weer in mijn kracht. … Mijn huid voelt super zacht. Met haar zachte liefdevolle energie en tegelijk haar daadkrachtige power om het beste uit jezelf te halen is ze zelf een inspiratie voor de echte vrouwenkracht. De producten die door haar zijn samengesteld zijn net zo zacht en verzorgend. Vooral The Goodnight Cleanser en de Beauty Mantra Lotion vind ik heerlijke producten. Mijn huid voelt heerlijk zacht. Net of de aandacht en zorg waarmee ze zijn gemaakt doorwerken in de zorg en aandacht waarmee ik mijn huid verzorg. Een stukje Colour&Spice thuis!

Brenda Post

Energetisch therapeut

Wow, de Beauty Detox lijn is voor mijn huid gemaakt. Zo puur, zacht en zuiverend. Ik kan niet meer zonder.

Daphne V’t Padje

Supervitamine - Biomine

‘Een tijd lang kon ik niet concreet maken wat ik diep vanbinnen voelde. Ik had zoveel vaardigheden verzameld als coach, schilderes, handlezer en nog veel meer dat ik het niet in een duidelijk concept kon verpakken. Ik voelde me er onrustig over en niet in mijn kracht. Daardoor had ik niet genoeg en niet de juiste cliënten. Natascha gaf me de tools om op een dieper niveau mezelf te begrijpen. Door mijn ware innerlijke talenten naar buiten te brengen heb ik ontdekt wat ik wil en hoe! Mijn praktijk zit nu vol met mensen die het lastig vinden om goede keuzes te maken, dat bleek mijn sterkte kant en die heb ik door bij mezelf naar binnen te kijken naar buiten kunnen brengen. Een cadeau!’. Liefs Els

Els

www.richtingessentie.nl

‘Als ex-schoonheidsspecialiste ervaar ik het effect van inspireren, leren en smeren als Beauty&Beyond. Je voelt aan alles dat er iets bijzonders gebeurt.’ Onlangs heb ik een huidscan laten maken en mijn huidleeftijd werd 15 jaar jonger geschat dan mijn echte leeftijd. Super fijn!

Gina Hilkman

Stylist

“Ken je dat sluimerende gevoel dat je niet alles uit het leven haalt? Van nature ben ik positief ingesteld, grijp ik mogelijkheden aan, maar ik vergat een aantal jaar te genieten van de schoonheid van het leven. Ik was moe, had allerlei ongrijpbare kwalen en voelde me ongelukkig. Ik voelde dat ik iets (maar wat?) wilde veranderen, te beginnen bij mijn eigen schoonheid. Bij wie moest ik zijn? Iemand die zou begrijpen dat beauty meer voor mij is dan alleen uiterlijk. En juist op dat moment kwam ik Natascha van Colour&Spice tegen. Haar holistische levenswijze werkte aanstekelijk. Mijn huid straalde weer, mijn hart ging open, ik wist wat ik wilde van het leven. Ik voelde me weer mooi en begeerlijk dankzij de liefdevolle begeleiding van Natascha. Ik gebruik sindsdien dagelijks en trouw de natuurlijke, door Natascha ontwikkelde producten. En ik heb mijn droom waar gemaakt: ik ben naast mijn werk dj geworden, super leuk!

Hydi Hoost

DJ Ohlala Hydi en HR Manager

De sessie heeft mij goed gedaan. Woensdagmiddag leek “de mist” in mijn hoofd op te trekken. Een donkere wattenwolk is weg. Een opluchting, helderder, opener. Mijn huid ziet er super mooi uit, heel fijn! Ik ben ook blij met je nieuwe dagcrème, ruikt heerlijk. Xxb

Iris Bloem

Ik heb grote stappen kunnen maken in mijn bedrijf en in mijn privé leven door jouw Holistic beauty Therapy. Je producten hebben mijn moeilijke huid met rosacea zacht en gezond gemaakt. Liefs Jeanine

Jeanine Feenstra

Imagokapsalon

Ik ging naar Natascha voor haar holistische behandelingen: vooral haar verzorgingsproducten spraken mij aan: puur, eerlijk en bomvol werkzame stoffen. Hoe heerlijk het ook is, een behandeling en coaching van Natascha is véél meer. Dankzij dit mooie mens zit ik nu supergoed in mijn vel, in alle opzichten! Natascha heeft mij geïnspireerd en geholpen om mijn stem, creativiteit en levensvreugde terug te vinden. Na jaren ronddwalen heb ik weer richting. Ik bruis van energie en ben lekker bezig mooie dingen neer te zetten. Eindelijk heb ik vorm kunnen geven aan mijn praktijk, zoals ik die in mijn hoofd had maar niet naar buiten kon uitdragen. Dank je wel Natascha!

Jené Sigrist Stafford

Toen ik bij Natascha kwam was mijn huid onrustig en erg droog. Graag wil ik zowel van binnenuit als van buiten zorgen voor een mooie huid. Natascha heeft een holistische visie op schoonheid en ik ben dan ook erg blij met zowel advies over hoe ik van binnenuit mijn huid kan laten stralen als welke natuurlijke producten/behandelingen ik van buitenaf het beste kan gebruiken. Na twee sessies is mijn huid rustig, niet meer droog en ik zit lekkerder in mijn vel, heerlijk! Ik kijk nu alweer uit naar een volgende liefdevolle sessie.

liefs Jetske

Jetske van Klisdonk

HR Manager - ING

Ik zie er jonger uit dan 10 jaar geleden. Mijn verbazing van hoe ik van gewoon leuk transformeerde naar een stralende vrouw was groot, heel groot!!

joke Storm

Systeemtherapeut

Colour&Spice betekent een moment voor jezelf, terug naar de basis waar even niks hoeft. Terwijl je huid liefdevol verzorgd wordt met de fijnste treatment, hoef je zelf nergens over na te denken. Lovely Natascha is zo goed in haar vak, maar bovenal een bijzonder prettig mens. Ik gebruik de verzorgingsproducten van C&S en mijn huid is nog nooit zo mooi en verzorgd geweest. Als je het eenmaal gebruikt, wil je nooit meer zonder!

Kim Westerweel

Verpleegkundige

Mijn “ te dure” dagverzorging heb ik met liefde ingewisseld voor de uplifting lijn. Mijn huid voelt fijn en veel minder droog. Heerlijk!

Loes Otto

met pensioen:-))

Lieve Natascha, de Awakening Face Wash zorgt ervoor dat mijn huid er zelfs na te weinig nachtrust uitgerust uitziet. Het voelt allemaal zo fris en puur.

Mariëtte Niënhaus

Eigenaresse P.C Xclusive

Vegan, organic en ook zo effectief. Ik geniet dagelijks van mijn schoonheidsritueel. Het Uplifting serum is mijn wondermiddel, het geeft mijn huid een mooie frisse uitstraling. Ik zie echt verschil.

Monique de Winter

Postcode loterij

Yes, Colour&Spice is mijn huidverzorging, ik ben fan!!

Marlies Rentmeester

Solgar Vitamines

Ik heb weer genoten dinsdagavond. Wat een heerlijke ruimte heb je en jouw liefdevolle aandacht was weer fantastisch. Ik wilde je nog laten weten dat ik er superstrak uit zie, ontspannen. En die badkamerspa is ’s morgens en ’s avonds een cadeautje.

Milja Falentijn

Falentijn Loopbaan Coaching

De Colour&Spice Beauty Detox dagcrème is de enige huidverzorging die ik kan verdragen. Ook is de moisturizer een perfecte make-up primer, die mijn huid voedt en foto-finish glad maakt. Liefs Nicole

Nicole Strengman

Sinds ik de producten van Natascha gebruik en The Holistic Beauty Therapy volg is mijn huid minder geïrriteerd, ik heb geen uitslag meer. Wat ben ik blij dat ik daar van af ben! Ik ben rustiger geworden, daardoor heb ik de dingen meer op een rij. Ook ben ik nu 100% betrokken bij mijn werk, maar als ik thuis kom kan ik alles loslaten. Dat moet ook wel met drie kinderen en een eigen bedrijf.

Nikita Goede – Zwolsman

Eigenaresse Goede Kraamzorg

Ik ga elke avond mega gelukkig slapen omdat de geur van de lekkerste cleanser ooit om me heen hangt. Het is mooi, goed en lekker, of nee, de Colour&Spice producten zijn verrukkelijk!

Petra van Vliet

Oprichtster Powershoot Academy

Hoi Natascha, Inmiddels gebruik ik je producten zo’n drie maanden, en ik wil je even zeggen dat ik er dolgelukkig mee ben. De zwangerschapsvlekjes in mijn gezicht zijn inmiddels zo goed als verdwenen, het voelt alsof mijn huid voor het eerst echt ‘ademt’ en iedereen zegt dat ik er zo goed uitzie! ? Kortom, ik wil niet meer zonder en wil je daarom nogmaals bedanken. Nog een fijne nazomer!! Lieve groet, Céline Pessers

Mijn huid is zo rustig en ik wil nooit meer andere producten. Ik gebruik ieder product dagelijks! Ik ervaar een moment voor innerlijke rust en schoonheid. Liefs Amber

Natascha heb ik mogen ontmoeten op een moment dat ik midden in mijn zoektocht was verwikkeld naar vormgeving van mijn bedrijf. Zij was in staat om “handen en voeten” te geven aan de brij van informatie/wensen en ideeën waar ik mee rondliep. Zij bracht me tot de kern van datgene waar het bij mij nu werkelijk omgaat: mijn dromen en beelden werden daardoor omgezet naar concrete, pragmatische zaken die ook echt tastbaar op papier kwamen.

Voorbeeld: Hierdoor kwamen de trainingen, die tot dan toe al waren ontwikkeld, kernachtig op papier te staan. Het geven van een training kan ik wel, daarin zit mijn talent maar het verkopen van de training is een andere tak van sport. Natascha hielp ze op papier te krijgen met teksten en beelden waarin eindelijk kwam te staan wat ik nu werkelijk overbreng.

Inmiddels heb ik vanuit mijn management functie, medewerkers naar Natascha verwezen die ook verwikkeld zijn in dit zoekproces: wel weten dat ze iets anders willen, ook nog wel weten wat (een eigen bedrijf in….) maar dan in hun dromen blijven steken. Natascha is voor mij de brug die door haar talent (intuïtief, vormgeving en teksten die de kern weergeven) mensen van hun dromen naar het écht neerzetten het écht doen leidt. Zij doet dit liefdevol, doelgericht en met  daadkracht, waarbij zij gebruik maakt van haar rijk gevulde rugzak waardoor zij diverse methodieken in kan zetten om te komen tot resultaat. 

Ans Nijman

Owner at Flowcentrum

Natascha heeft de gave om zeer veelzijdig en met verschillende methoden en technieken je innerlijke schoonheid naar de oppervlakte te brengen. Ze gaat verder dan uiterlijk kenmerken en maakt gebruik van een holistische aanpak. Zoals haar naam doet vermoeden, is het elke keer een koningsbehandeling!

Clara de Boer

Founder Gelukskoffer

Natascha leende mij vaak haar fantastische creaties die zij in boetiekjes vond die andere nog moesten ‘ontdekken’. Natas heeft een geweldige passie voor personal style, maar dat niet alleen: ze heeft gewoon smaak. Voor Personal Styling moet je bij Natascha Koningsveld zijn!

Claudia Schoemacher

Schrijfster

Al heel wat jaren kom ik bij Natascha, ik kan meer niet zonder. Elke keer weer ben ik weer verrast over wat het met me doet. Ik voel me stralend, verkwikt en opgepept. Ook de producten werken verslavend, deze sluiten precies aan bij mijn filosofie en levensstijl. Ik ben blij getuige te mogen zijn van haar zoektocht naar de beste producten en de beste behandelingen voor mijn huid, hart en ziel.

Ellen van Stigt -Kooijmans

Eigenaresse kinderboekenwinkel Wolkewietje

Nooit meer pukkeltjes en een zachte, kalme huid. Ik gebruik het Wild Flower Mask ook als nachtcrème. Het herstelt en haalt ontstekingen weg…wonderbaarlijk goed.

Floor Kroon

Student Journalistiek

Inner Beauty Secret. Ik maakte ik iets heel bijzonders mee! Ik heb heel wat tripjes gemaakt en kwam hele inspirerende vrouwen tegen, maar dat wat ik zocht, vond ik niet. Tot afgelopen vrijdag……Ik struikelde een maand geleden op Facebook over een logo wat mij meteen aansprak. Goud, sierlijk, vrouwelijk en mysterieus genoeg om niet meteen te weten waar het voor staat. Voordat ik het doorhad had ik er al op geklikt en kwam in de wereld van Natascha Koningsveld. Haar bedrijf heet: Colour & Spice. Ik onderging haar behandeling en moest mijn tranen bedwingen. Zo echt, zo puur. Mijn reis ging van Gember naar Zonlicht, van Olie naar drukpunten, van meridiaan naar sensuele geuren, van spannende apparaten (die mij op magische wijze rimpelarm maakte, maar daar zo meer over…), naar olie op mijn voetjes. Naar kleurenwijsheid & levenslessen.

Ik heb haar gevonden, hoor! En wat dat betekent? Geen idee, het maakt ook niks uit. De wetenschap dat ze er is, is inspirerend genoeg! Ik weet wel dat als ik iemand in mijn coaching krijg die op zoek is naar een holistische Beauty PLUS treatment, ik meteen zal verwijzen naar Colour & Spice. Wat ik ook weet, is dat ik vanmorgen wakker werd en mijn man mij aankeek en zei: Liefje, wat heb je gedaan met je huid? Ze is zo mooi vol op je wangetjes. Geen idee, maar er was een apparaat en een berg serums, crèmes en maskers…..  en een hele hoop LIEFDE. Ik heb een heel pakket voor thuis en dus gebruik ik de Colour & Spice producten sinds een paar dagen in de ochtend en avond. Een hele nieuwe formule en lijn, ontwikkeld door de beste laboratoria die Natascha kon vinden. Is dat niet de droom van elke Beauty expert?

Liefs, Light & Love Guusje

Guusje Wannet

Juniper Love

Natascha’s behandelingen en beauty brouwsels zijn om verliefd op te worden. Ik ben er al jaren ontzettende fan van!

Laetitia de Haas

De behandelingen van lieve Natascha zijn niet alleen een enorme boost voor je huid, maar zij zorgt er ook voor dat je je ogen opent en meer naar binnen kijkt in plaats van te veel met de buitenwereld bezig te zijn. Want zoals Jung ooit zei: “She who looks outside, dreams; She who looks inside, awakes.” Liefs Laura

Laura de Haan

ABN AMRO Clearing Werk

He Natasha,

Dat was  een hele fijne dag vandaag!  En ik ben zeer onder de indruk van wat jij voelt en weet n.a.v. een heerlijk soort belichting en beroering. Er gebeurde ondertussen ook veel van binnen. Ik voel me heerlijk. Dank je wel.

Liefs, Lize

Lize van Dam

Therapeut gespecialiseerd in Sjamanisme

Door de fantastische producten en de helende behandelingen van Natascha is niet alleen mijn uiterlijke, maar ook mijn innerlijke schoonheid toegenomen.

Loura

Dat was een hele fijne dag vandaag!  En ik ben zeer onder de indruk van wat jij voelt en weet naar aanleiding van een heerlijk soort belichting en beroering. Er gebeurde ondertussen ook veel van binnen. Ik voel me heerlijk. Dank je wel. Ik ben zo happy met je producten, het geeft mijn huid precies wat het nodig heeft!

Liefs Marieke

Marieke de Haas

eigenaresse de Haas makelaars

Ik ben zo super blij dat ik hoorde over Natascha, haar praktijk en haar producten. De eerste keer dat ik bij Natascha kwam was mijn huid erg schilferig, uitgedroogd en de glans was eruit. Na één behandeling zag mijn huid er weer prachtig uit en niet meer droog. Kreeg veel complimenten over mijn huid, er waren zelfs vriendinnen die aan mij vroegen of ik iets cosmetisch had laten doen. De producten zijn heerlijk en overzichtelijk. Ik ben geen type voor talloze producten, maar vindt het wel belangrijk dat mijn huid de goede verzorging krijgt. Natascha haar producten sluiten dan ook helemaal hierop aan.

Nancy Everts

Een aantal jaren geleden was ik in gesprek met iemand over huidverbetering en behandelingen. Zij vertelde toen over Natascha Koningsveld van Colour&Spice. Haar woorden waren: “ik ga altijd naar altijd de studio van Natascha, want zij doet iets met je.” Wat dan, vroeg ik haar. “Nou, zij heeft allemaal heerlijke behandelingen en gebruikt allemaal natuurlijke producten en ik weet niet hoe zij het doet maar ik kom er altijd weer stalend vandaan.”  Zij had mij nieuwsgierig gemaakt en ik maakte een afspraak met Natascha. Bij mijn intakegesprek vroeg ze mij een kleur, van de prachtige flesjes die zij heeft staan, uit te kiezen. Ik koos een kleur uit en Natascha vertelde mij wat dit betekende. Ik ben zelf down to earth, maar Natascha had mij meteen geraakt. Haar uitleg van de kleur was voor meer dan 100% van toepassing op mij! Ik stond werkelijk met mijn mond vol tanden. Hoe kan zij dit weten? Ik had hier nog met niemand over gesproken. Het geeft aan hoe Natascha is en hoe zij zich verdiept in haar vak en de cliënt. Elke keer weet zij mij weer te verrassen. De behandelingen zijn geweldig en afgestemd op de persoon. Het gaat bij Natascha om het totale plaatje. Wie goed in zijn vel zit, straalt dit ook uit. Het is niet “even een schoonheidsbehandeling”, maar een totaalpakket. Natascha is vernieuwend in haar vak en het feit dat zij elke keer weer op zoek is naar de juiste producten, uiteraard natuurlijk en zonder chemische toevoegingen, spreekt mij zeer aan. Als ik nu met iemand over Natascha praat zeg ik ook “zij doet iets met je”…….

Liefs Petra

Petra Rooyakkers

PwC | Senior Tax Manager

Ik zat niet echt lekker in mijn vel, ik wilde geen therapie maar aandacht, diepgang en genieten. Dat maakte Natascha precies de juiste persoon. Tijdens de verschillende consulten, workshops en programma’s ben ik veel te weten gekomen over huidverzorging, kleur, stijl en make-up. Dat geeft mijn perfectionistische persoon houvast en daarmee rust. Daarnaast is ieder bezoek op zich weer een heerlijke ervaring: fijne gesprekken, lekker vertroeteld worden, daar geniet ik ontzettend van. Ik heb meer inzicht gekregen in wat voor mij belangrijk is, heb daardoor stappen kunnen zetten in mijn zelfontwikkeling en dat blijft een eeuwig durende uitdaging;-)

Kirsten Klaver

eigenaresse financieel adviesbureau

Nog nooit was mijn huid zo gezond en rustig.  Alle onrustige huidproblemen zijn weg. Zo blij!! Ik gebruik nu de Uplifting crème als dagverzorging, die zorgt dat mijn huid de hele dag mooi voelt.

Linda de Meij

Stylist

Een kennis van mij zag er heel goed uit; ze straalde echt en vertelde wat het Colour&Spice programma inhield. Het was precies waar ik naar op zoek was! Bijna alles, van mijn manier van denken tot hoe ik nu in het leven sta, is veranderd. Mijn huid en uitstraling laten zien hoe ik me vanbinnen voel en dat is supergoed! De begeleiding is zo bijzonder, per stap wordt er gekeken naar mijn persoonlijke situatie en indien nodig krijg ik extra opdrachten, advies, oefeningen of een aanvulling zoals bijvoorbeeld een voedingssupplement.Ik ben ontzettend blij met hoe ik nu in het leven sta en mij ontwikkeld heb!

Mabelle van Zijden

zelfstandig onderneemster

Ik ben een geboren mooimaker en doe niets liever dan dat. Als kind al voelde ik me aangetrokken door geuren, kleuren en alles wat met schoonheid te maken heeft. Maar één specifiek onderdeel in mijn werk raakt me in het diepst van mijn ziel: jouw unieke schoonheid en het feit dat je ervoor kiest om daar op een liefdevolle manier voor te gaan zorgen. Dank je wel daarvoor! Het maakt me diep gelukkig.

Natascha Koningsveld -Holistic Beauty Expert-

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This