Schoonheid is voor mij alles wat puur is.

Niet alleen wat je ziet, maar ook wat je ruikt, hoort en voelt. Een prikkeling van al je zintuigen. Een visie op schoonheid vanuit het grote geheel. Niet alleen gefocust op de buitenkant. Maar op wie je bent, wat je voelt, en wie je als vrouw wilt zijn.

Vanuit die gedachte begon ik zeven jaar geleden te werken aan een holistische beauty methode met een helende werking op lichaam en geest. Ik bracht mijn jarenlange kennis en ervaring als natuurgeneeskundig therapeut, schoonheidsspecialist en personal branding stylist samen met mijn grootste droom: mijn liefde voor schoonheid delen met al die betoverende vrouwen out there.

Toen ik Colour&Spice opende, stond er na drie weken al een wachtlijst van ruim een half jaar op mijn behandelingen. Een mooie erkenning dat ik op het juiste pad zat. Dankzij Colour&Spice heb ik een levensmissie kunnen creëren waarin mijn liefde voor styling, natuurcosmetica en een holistische manier van leven samenkomen in een succesvol bedrijf.

In deze workshop deel ik mijn holistische visie op schoonheid met prachtige, ambitieuze vrouwen zoals jij. Zodat jij met stralende energie en vernieuwde inzichten de uitdagingen in je privé – en zakelijke leven met gemak aankunt. Stap voor stap leer je je eigen schoonheid beter te (h)erkennen. Om daarmee anderen te inspireren hetzelfde te doen. Dit is mijn manier om iets terug te geven aan de wereld.

Ben jij nieuwsgierig hoe je…

R

Een authentieke stijl ontwikkelt voor jezelf en je bedrijf

R

Oude patronen doorbreekt en expressie geeft aan wie je nú bent

R

Meer innerlijke rust, succes en vreugde creëert in je dagelijks leven en in je praktijk

R

Je eigen schoonheid op een natuurlijke manier versterkt

R

Een holistische levensstijl omarmt

Dan is de Holistic Beauty & Branding workshop iets voor jou!

“Dank voor een heerlijke verzorgde, vrolijke en inzicht-gevende dag, het was een een kadootje!Fantastisch om op jouw mooie plek met gelijkgestemden aan de slag te kunnen gaan met het finetunen van mijn innerlijke waarden en te ontdekken hoe ik dat op een kloppende en heldere manier vorm kan geven. Ik kijk ernaar uit om alles wat ik heb geleerd toe te gaan passen!”.

Anet Schraag

Kundalini Yoga lerares

“The Day After- zonder overleg thuis een lang gekoesterde droom verwezenlijkt. Ik heb een studiereis naar China geboekt. Ik heb mezelf vrijdag herontdekt en voel nu welke stappen ik wil maken. Het was fantastisch!’’

Simone Sijbrands

Natuurgeneeskundig therapeut

Workshop personal branding en styling, leer de basis in één dag!

 

Ben jij coach, ondernemer of heb je een eigen praktijk en wil je ook je eigen stijl verdiepen en deze naar een persoonlijke huisstijl vertalen die je onderneming versterkt? Dan is de workshop ‘Personal Branding en Beauty’ gemaakt voor jou! In deze workshop ontvang je de tools om jouw innerlijke en uiterlijke kwaliteiten te vertalen naar een persoonlijke stijl, voor je kleding, je uitstraling, maar ook voor je bedrijf, je huisstijl, je website en je branding.

 

De workshop wordt gegeven in de sfeervolle studio van Colour&Spice Landsmeer (10 autominuten van Amsterdam), door holistic beauty & personal branding expert Natascha Koningsveld. Tijdens de workshop brengenwe je de beginselen bij van styling en personal branding. Hoe haal je het meeste uit je jezelf en vertaal je je innerlijke kwaliteiten naar een persoonlijke stijl die klopt met wat je wil uitstralen. Hoe trek je dit door naar een aantrekkelijke huisstijl?

De workshop is gericht op ondernemers, coaches, therapeuten en vrouwen met een missie. De ochtend wordt besteed aan de theorie van de holistische beauty methode en staat in het teken van zuiveren en herstellen. In de middag gaan we aan de slag met onze bevindingen en gaan we deze samensmelten tot een persoonlijke succesformule. Wij verzorgen hiervoor alle benodigde ingrediënten. Uiteraard geven wij persoonlijk advies en je ontvangt je eigen personal brandboekje.

Praktische informatie

De kosten voor de workshop zijn € 225, = (incl. btw) voor de dag, inclusief een lunch en gebruik van alle materialen tijdens de workshop. We houden de workshop met opzet klein, met een maximum van 6 vrouwen, zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven! Meld je nu aan via info@colourandspice.nl.

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This