Niets doen, helemaal niets…
Je kunt even geen bestellingen plaatsen. Nog een paar dagen en Colour&Spice gaat twee weken dicht. Yes, we gaan nieuwe energie opdoen, ideeën creëren maar vooral, niets doen, helemaal niets. Tenminste dat is het voornemen. In plaats van praten, masseren, smeren en druk  doen ben ik van plan om heel veel te gaan lezen. Omdat jij misschien ook van plan bent om met je neus in de boeken te duiken deel ik graag mijn vakantieboeken met je en wie weet heb jij nog een gouden tip voor mij.
Ik kan zo nu en dan naar mijn boekenkast kijken en er onrustig van worden, al die boeken die ik ooit kocht en nog steeds niet heb gelezen. Omdat de tijd schaars is gaan de vakantieboeken niet zomaar in de koffer. Er gaat een zware selectie aan vooraf. Mijn favoriet van vorig jaar was absoluut…Het Hart van alle dingen.

Een vrouw die haar tijd ver vooruit was
Het hart van alle dingen is roman van Elizabeth Gilbert, waarin zij je als lezer meeneemt van Londen naar Peru, van Philadelphia via Tahiti naar Amsterdam, in een verhaal vol buitengewone personages: missionarissen, vrijheidsstrijders, avonturiers, astronomen, zeekapiteins, en bovenal Alma Whittaker, de heldin van dit verhaal, geboren in een bekende familie van Nederlandse botanisten. Een vrouw die haar tijd ver vooruit was.

Alma wordt geboren in een bekende familie van botanisten en groeit op tot een slim en zelfstandig meisje. Het duurt dan ook niet lang voor zij haar eigen onderzoeksproject start. Haar studie trekt haar dieper mee in de mysteries van de evolutie. Een heerlijk verhaal.

Wat is jouw ultieme vakantie boek? Het zou leuk zijn als je jouw ultieme boekentip wil delen op de FB pagina van Colour&Spice. Ik ben hartstikke benieuwd!

 

IMG_4914

Mijn zomerboeken
Werken met energetische geneeskunde – Dona Eden
De Ted – methode – Chris Anderson
Het geheim van Chanel  N°5 – Tilar Mazzeo
De ontembare vrouw – Clarissa Pinkola Estés
De weg van de Alchemist – Catherine MacCoun
Maak goud van je leven – Geert Kimpen

Woorden die je voeden
Ik wens je voor deze zomer veel woorden die je doen voelen, waar je iets mee hebt, die jou werkelijk raken. Woorden die he-le-maal goed voelen. Woorden die je bewust maken van hoe je je wilt voelen of hoe je je niet wilt voelen. Woorden die je voeden.

Healing, (h)eerlijk eten, rust en ontspanning, sensualiteit, beweging, zon en mooie ontmoetingen.
Ik wens het je allemaal!

With Love & Grace,

naamnatascha

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This