Hare Krishna, Hare Krishna
In het hartje van de Belgische Ardennen, vlakbij Durbuy, ligt het sprookjesachtige Kasteel van Petite Somme. Het kasteel heeft een lange geschiedenis en biedt nu onderdak aan Radhadesh Ardennen: een spirituele leefgemeenschap. De bewoners verspreiden het Krishna-bewustzijn zoals dat geopenbaard is in de Bhagavad-gita. Het is een spirituele oase waar je de kleurrijke cultuur van de Indiase tradities kunt verkennen, heerlijk vedisch kunt eten en volledig tot rust kunt komen.

Belletjes en tamboerijnen
Drie jaar geleden kwam ik er voor het eerst en ik voelde me er zo happy. Het was prachtig weer, de zon scheen en de mooie tuin zat vol mensen die volledig op leken te gaan in het moment. Het bracht me terug naar het Vondelpark in de jaren ’70 zoals ik me het herinner uit mijn jeugd. Met mijn moeder ging ik iedere dag naar het park, er was muziek, optredens, fleurige mensen, er hing een blije, vrije sfeer.
Vaak kwam er de stoet langs van in roze oranje kleuren geklede mensen met lachende gezichten, belletjes en tamboerijnen. Soms deelden ze lekkere koekjes uit of kreeg je een mooi boekje. De vrolijke klanken van Hare Krishna, Hare Krishna, Krishna Krishna, Hare Hare/ Hare Rama, Hare Rama, Rama Rama, Hare Hare hoorde je toentertijd niet alleen in het Vondelpark maar ook in de Leidsestraat en de Kalverstraat, het tekende het Amsterdamse straatbeeld.

Innerlijke vrede
Toen ik samen met mijn gezinnetje bij Radhadesh op het grasveld lag en in gesprek raakte met een bewoonster voelde ik de drukte van me afglijden. En wat zag deze dame er mooi uit met haar prachtige zachtroze sari en kristalzuivere blik. De bewoonster vertelde me over haar dagelijkse routine. Haar toewijding aan Krishna en de vaste structuur waardoor ze altijd innerlijke vrede ervaart. Dat straalde ze ook uit. Ik ben ervan overtuigd dat als je als vrouw innerlijke rust ervaart je dat terugziet aan de buitenkant, in een mooie huid en een gezond lichaam. Mijn nieuwe programma Inner Peace Outer Beauty gaat over het vinden van een routine die jouw innerlijke rust versterkt. Het is geen strak programma maar een minireis, compleet met natuurzuivere producten en een ingezegende mala armband. Ik heb het gemaakt om je er aan te helpen herinneren goed voor jezelf te zorgen, rust te vinden en je te omringen met mooie dingen. Innerlijke rust ziet er voor iedere vrouw anders uit. Het is de moeite meer dan waard om te onderzoeken waarmee jij je innerlijke rust kan versterken, waardoor je steeds een stapje dichter bij je eigen schoonheid komt. Op 5 september start de Inner Peace Outer Beauty week. Ik weet bijna zeker dat je er heel blij van gaat worden:-))

With Love & Peace,

naamnatascha

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This