Op 1 februari starten we weer samen de Inner Peace & Outer Beauty Week met als thema ”Energetic Detox” onder begeleiding van kundalini yogalerares Anet Schraag en powerfood specialist Annemarie de Bruin. Zoals jullie misschien weten is er één keer per maand een Inner Peace & Outer Beauty Week in de besloten FB groep actief.  Hier kun je lid van worden als je het Inner Peace & Outer Beauty Week Online programma hebt gevolgd.

De vrouwen die deelnemen vinden het leuk om op een andere manier naar zichzelf te leren kijken, vanuit liefde en een holistische zienswijze. Ik geloof dat iedere vrouw over een prachtig pakket aan talenten beschikt, wat meer tot uiting komt als je hier op je eigen wijze expressie aan geeft. Daarom heb ik er voor gekozen om iedere maand twee vrouwen uit de groep te vragen om vanuit hun vakgebied de week te begeleiden.

Hiermee is heel spontaan een droom van mij uitgekomen. Ik wilde altijd graag een platform bieden aan vrouwen die iets moois te geven hebben en dit willen delen met andere vrouwen.  Deze vrouwen zijn ondernemend en blij met zichzelf maar gaan onbewust vaak ook gebukt onder een zwak zelfbeeld waardoor ze vast lopen en minder energie en vreugde voelen in hun dagelijks leven.

Het delen en laten zien van je unieke gave helpt dit te doorbreken en brengt zoveel moois in een stroomversnelling. Het vinden van je eigen scheppingskracht is een hele zoektocht waarbij je kunt blijven hangen in vragen als…Wat maakt mij zo bijzonder? Wat is mijn talent? Hoe giet ik het in een vorm dat ik er gelukkig van word en geld mee verdien? Wat kan ik doen om er goed uit te blijven zien? Door je kennis, je verhaal, je ervaring met andere vrouwen te delen zul je meer vertrouwen vinden in wie je bent en wat je te geven hebt aan deze wereld.

Ik ervaar het zelf als superleuk om te doen. En soms ook confronterend om bijvoorbeeld mezelf terug te zien op video of als er weinig mensen reageren. Maar juist dit werkt zo bevrijdend.
Je maakt hierdoor ruimte voor licht, vreugde en creativiteit, wat jou vrij maakt maar ook de wereld. Het zet een proces aan bij vrouwen om minder te oordelen, meer te creëren, meer vrijheid te ervaren.

Het kan verleidelijk zijn om je soms klein te maken en weg te zakken in een moeras van onvermogen. Kiezen voor licht vereist grote moed en een rotsvast vertrouwen in jezelf. Doordat jij je diepste waarheid erkent, wordt deze ook zichtbaar voor een ander.  Wil je meedoen? Schrijf je dan nu in voor de Inner Peace & Outer Beauty Week en ontvang naast een prachtig online programma, een unieke Colour&Spice Mala armband, een 7Day Miniset en een uitnodiging voor de besloten FB groep waar je iedere maand persoonlijke begeleiding ontvangt om je natuurlijke schoonheid te versterken.

En natuurlijk kun jij ook je podium pakken. Welke tools zou jij ons kunnen aanreiken (binnen jouw vakgebied) om meer Inner Peace & Outer Beauty te ervaren aan het eind van de week? Interessant toch:-))

With Love & Grace

Bewaren

Bewaren

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This