Ik ben super blij dat er steeds meer mooie ambitieuze vakvrouwen met Colour&Spice werken en daarmee de holistische weg naar schoonheid uitdragen.

Colour&Spice Holistic Beauty Therapeut

House of Green

Edyta Zielinska
Wissinklaan 8, Sinderen
06-13566023
info@houseofgreenbeauty.nl
www.houseofgreenbeauty.nl

“Het bijzonder van de Colour&Spice methode is dat het aanzet tot transformatie. Niet alleen bij mijn cliënten maar ook bij mijzelf. Ik ben mij bewust geworden van mijn unieke gift.”

Colour&Spice Holistic Beauty Coach

Beauty for Life

Nicolé Bodden
Deken Creemersstraat 47
5961 JN Horst aan de Maas

 

Pharmacie de la Vie

Petra HeuvelingC
Czaar Peterstraat 191
1018 PL  Amsterdam
www.pharmaciedelavie.nl

“Colour&Spice heb ik gekozen omdat Holistic Beauty Therapy naadloos aansluit bij de visie van de Pharmacie; schoonheid is naar mijn mening een mix van levensenergie, rust en gezondheid wat je bereikt door goed te luisteren naar – en te zorgen voor – jezelf met mooie, natuurlijk producten.”

 

In balans op texel

Mirjam van Erkelens
Schoonheidssalon en Massagepraktijk In de Roos 
Weverstraat 54
1791 AE Den Burg
www.inbalansoptexel.nl

“Ik zie bij veel van mijn mensen tijdens de behandelingen een transformatieproces op gang komen, doordat ze door de aanraking weer in contact komen met diepere lagen in zichzelf.”

Audrea van Poppelen

Ite Boeremastraat 1-B002
1054 PP Amsterdam
0031 (0)6 2655 4200
info@audreavanpoppelen.nl  www.audreavanpoppelen.nl

“Ik werd door een cliënt gewezen op de producten van Colour&Spice en ben ze gaan uitproberen en uittesten. De resultaten waren verbazingwekkend goed. De producten zijn 100% natuurlijk en hebben een hele krachtige werking.”

Nanii

 

“Liefde op het eerst gezicht! Alles is onze smaak, de missie sluit goed bij elkaar aan en we hebben de gezamenlijke eis om alleen kwaliteit te verkopen.”

Beauty & Brains Welness Center

Vivianne Legmeer
Professor Carassohof 10
5617 BP Eindhoven
www.beautyandbrainswellnesscenter.com

“Ik kan je verzekeren dat mijn zoektocht lang was en alle geteste producten/ merken de criteria niet haalden. Totdat ik met Natascha contact op nam….Dat had ik veel eerder moeten doen hahaha! ALLES KLOPT!.”

AMA Andalusia Health Resort

Paseo de Las Cumbres s/n
21449 Islantilla, Spain
www.ama-resort.com

Soms zijn er van die dingen die je het liefst van de daken zou willen schreeuwen! Dit is er zo één: Het prachtig mooie Hotel Marble AMA Andalusia Resort heeft ervoor gekozen om met de producten en behandelingen van Colour&Spice te werken.

Share This