“The planet does not need more ‘successful people’. The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kinds.”

~H.H.The Dalai Lama

Voor professionals

Colour&Spice werkt, omdat wij geloven in een holistische methodiek die innerlijke schoonheid naar de oppervlakte brengt. In de afgelopen zeven jaar hebben duizenden vrouwen kunnen ervaren hoe zij diepere inzichten kregen in de kracht van hun eigen schoonheid. Dat de wachtrij op onze Holistic Beauty Therapy steeds langer werd, was voor ons een mooie erkenning dat de methode werkt. Nu wordt het tijd om zelf uit onze schulp te kruipen, en onze methode te delen met therapeuten, (schoonheid)specialisten en changemakers die ermee willen werken of de producten willen aanbieden.

Op zoek naar holistische verdieping in jouw praktijk?

Geloof jij er ook in dat jezelf sterk en mooi voelen net zoveel te maken heeft met een gezond lichaam en geest, als met liefde naar de persoon te kunnen kijken die in de spiegel tegenover je staat? Dan heeft de wereld jou nodig. Voel jij dat ook, maar weet je nog niet zo goed hoe je dit vorm kunt geven in je eigen specialisme? En ben je op zoek naar een methode waarin je enerzijds je eigenheid kwijt kunt, en anderzijds een holistische verdieping kunt ontwikkelen? Dan is de training tot holistic beauty therapeut iets voor jou.

Word holistic beauty therapist

Tijdens onze training leer je te werken met de holistic beauty methode. Na afronding mag je jezelf Colour&Spice Holistic Beauty Therapist noemen en kun je de Holistic Beauty Therapy aanbieden aan je eigen cliënten. In de training focussen we ons op holistisch ondernemen, natuurlijke huidverbetering, de unieke Colour&Spice beauty methode, onze producten en de helende behandelingen. Deze training gaat ook over jouw talenten en personal branding. Zodat je na de training alles in handen hebt om een lucratieve, resultaatgerichte en authentieke praktijk neer te zetten die helemaal aansluit bij wie jij bent.

In de training voor holistic beauty therapist leer je:

  • Westerse behandeltechnieken te verdiepen met Oosterse natuurgeneeswijzen
  • Jouw cliënten te behandelen op fysiek, mentaal en spiritueel niveau
  • je eigen intuïtie, persoonlijke talenten en stijl te versterken in het vormgeven van je behandelingen en je praktijk
  • Persoonlijke diepgang te creëren in je behandelingen voor jezelf en voor je cliënten
  • Natuurlijke huidverbetering
  • Productkennis
  • Holistisch ondernemen
  • Hoe je jouw cliënt een jaar lang kunt coachen naar een hoger persoonlijk niveau
  • Te werken met onze holistische beauty methode zonder je eigen kennis, werkwijze en eigenheid te verliezen
  • Personal branding & PR

Agenda 2019 – Holistic Beauty Therapy training

21 en 28 januari

6 en 13 mei

16 en 23 september

18 en 25 november

 

 

Tijdens het eerste uur van de training wist ik:  “ik heb een goede keuze gemaakt”. Al mijn zintuigen werden geprikkeld, opgeladen met de juiste vibe en lessen bomvol wijsheid. Dit was het ontbrekende puzzelstukje waar ik al die tijd naar had gezocht. Het plaatje klopt nu, zo had ik het in mijn gedachten. Werken op een diep niveau, met natuurzuivere producten en de krachtige Colour&Spice Beauty methode maakt dat ik dichter bij mijzelf sta en daardoor het beste van mijzelf kan geven.

De heelheid en bezieling is voelbaar in ieder flesje! “PUUR”

Dankbaar, hier wil ik me in blijven verdiepen…zo mooi is het!

Sandra Werckx
Meraki Holistic Beauty & Hair

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This