THE HOLISTIC WAY OF BEAUTY

 

Wat je uitstraalt, trek je aan. Deze ongeschreven wet van de natuur staat nauw in verbinding met onze kijk op schoonheid.

 

Ons lichaam bestaat uit fysieke en energetische lagen die in gezonde staat perfect in verbinding staan met elkaar. Maar door een overvloed aan informatie, luchtvervuiling en vastgeroeste patronen in ons dagelijks leven, kan je natuurlijke energiehuishouding uit balans raken. Dit wordt uiteindelijk zichtbaar op het grootste orgaan van ons lichaam: de huid. Je huid wordt vochtarmer en is minder goed beschermd, met vroegtijdige huidverou-dering en een laag energieniveau tot gevolg. Colour&Spice ontwikkelde een 6-maanden programma op basis van natuurzuivere producten en (thuis) behandelingen die de connectie tussen huid, lichaam en geest weer herstelt.

Over onze holistic skincare
Natascha Koningsveld, oprichtster van Colour&Spice, is een echte pionier op het gebied van natuurcosmetica. Sinds 1987 is ze werkzaam in de wereld van biologische en natuurzuivere huidverzorging. Bij de ontwikkeling en vervaardiging van de Colour&Spice holistic skincare gebruikt ze dan ook alleen ingrediënten die te vinden zijn in de natuur. Geneeskrachtige planten, bloemen en plantenextracten worden met de hand vervaardigd tot krachtige formules voor duurzame huidverbetering. Hierdoor blijft de energetische en helende kracht van iedere plant bewaard.

 

In eigen beheer ontwikkeld
Al sinds jaar en dag gebruiken mensen planten, kruiden en bloemen voor hun geneeskrachtige eigenschappen. Vanuit onze jarenlange (praktijk) ervaring in natuurlijke huidverbetering en traditionele geneeswijzen, maken wij holistische huidverzorging met hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten en een krachtige therapeutische kwaliteit. Dit doen wij in eigen beheer in kleine oplages en met a whole lot of love!

Onze producten zijn dierproefvrij, veganistisch en vrij van kleur- en geurstoffen

We gebruiken een eco-geregistreerd conserveringsmiddel

Geneeskrachtige planten, bloemen en plantenextracten worden met de hand vervaardigd tot krachtige formules voor duurzame huidverbetering

We werken met natuurzuivere ingrediënten met een therapeutische kwaliteit

De holistic skincare uitproberen?

Bestel de 7-day mini-set. Met deze zuiverende huidverzorging kun je jezelf een aantal weken lang onderdompelen in het beauty ritueel van Colour&Spice vol helende planten, bloemen en kruiden extracten. De mini-set is zo samengesteld dat je op een laagdrempelige manier al kunt genieten van de eerste zuiverende stap uit onze holistische beauty methode.


Colour&Spice producten

Bestel de Holistic Healing Box

Je bent tevreden met jezelf en toch heb je steeds vaker momenten dat je in de spiegel kijkt en een vrouw ziet die teveel van zichzelf eist. Herkenbaar? Dan is de healing beauty box speciaal voor jou! Een week lang mag jij jezelf omringen met tederheid en heerlijke producten. Je leert nieuwe helende gewoontes en je voelt je mooier dan ooit. Een cadeautje voor jezelf.

Een pakket vol liefde (en meer)

In de Holistic Healing Box zit een zorgvuldige selectie van Colour&Spice producten waarmee je niet alleen je huid zuivert en herstelt, maar ook je energie. Gun jezelf of een vriendin een pakket vol aandacht, natuurlijke huidverzorging en mooie producten om je natuurlijke schoonheid te versterken en jezelf weer op te laden.

7Day mini-set om onze holistische beauty methode een paar weken uit te proberen t.w.v. € 29,50

Een ingewijde Mala-armband voor bescherming en schoonheid t.w.v. € 40,-

Het online programma: Inner Peace & Outer beauty Week, waarmee je leert je eigen schoonheid te zien en te versterken t.w.v. € 60,-

De Botanical Healing Oil is een luxueuze natuurzuivere olie die alle huidtypes intense mooi maakt t.w.v. € 42,50

Het 6-maanden programma van Colour&Spice

Heb je behoeften aan huidverzorging die verder gaat dan alleen een crème en een eenmalige behandeling? Colour&Spice biedt natuurlijke huidverbetering in combinatie met healing en traditionele geneeswijzen. Dit betekent dat wij verder kijken dan alleen de huid. In het 6-maanden programma herstellen we je huid in drie stappen van twee maanden met vijf basisproducten en een serum en moisturizer. Om de twee maanden wissel je van serum en moisturizer om je huid te zuiveren (maand 1 en 2), te herstellen (maand 3 en 4) en te verstevigen (maand 5 en 6). Na zes maanden ga je verder met de producten die het beste aansluiten bij je hernieuwde huidbeeld. Je kunt het programma uitbreiden met licht- en magneettherapie en holistic beauty therapy.

Waarom zes maanden?

Of je nu een specifiek huidprobleem hebt, of in één of meerdere aspecten van je leven simpelweg even niet lekker in je vel zit: door extra voeding te geven aan je grootste orgaan, de huid, beweeg je je op een liefdevolle manier richting een oplossing. Dat gaat niet van de één op de andere dag. Er zijn zes mooie maanden voor nodig om te transformeren.

Beauty Detox

Maand 1. Zuiveren

Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid is het opruimen van afvalstoffen. Deze ‘grote schoonmaak’ maakt ruimte voor nieuwe energie.

Maand 2. Herstellen

Bevordert de toevoer van nieuwe energie. Hierbij gaat het vooral om rust en genieten.

Rebalance

Maand 3. Opbouwen

Het is tijd voor een nieuwe basis van waaruit je verder kunt bouwen. Je leert te luisteren naar je innerlijk ritme en deze te volgen.

Maand 4. Vitaliseren

Een voedende behandeling. Hier ontdek je je innerlijke schoonheid en verbind je deze met de buitenkant.

Uplifting

Maand 5. Verstevigen

Het is tijd voor versteviging van de huid en het accepteren en omarmen van verandering en vernieuwing.

Maand 6. Verbinden

De verbinding met je innerlijke wijsheid. Deze stap opent je geest en stimuleert je bewust-zijn.

Intensieve verzorging:

De PowerMe

Wil je thuis op een natuurlijke en intensievere manier je huid en energie versterken?

Colour&Spice werkt nauw samen met Raymedy: een gerenommeerd bedrijf dat al meer dan veertig jaar meet- en behandelapparatuur maakt voor artsen en therapeuten. Speciaal voor de intensieve ondersteuning van de holistische beauty methode, ontwikkelde Raymedy een behandelapparaat voor thuisgebruik. Op basis van licht- en magneetveldtherapie ondersteunt het apparaat de ontgiftingsfase, de opbouw en de versteviging van de huid.

@Natascha.Koningsveld

Me, Myself and I

Ja, ik wil jullie nieuwsbrief en ontvang gratis het allernieuwste holistic beauty magazine!
Een boekje bomvol persoonlijke verhalen, schoonheid en interviews.
Share This