Holistic Skincare

The Holistic Way of Beauty

Experience the power of nature’s purest, most advanced skincare.

 Colour&Spice Holistic Skincare

Wat je uitstraalt, trek je aan. Deze ongeschreven wet van de natuur staat nauw in verbinding met onze kijk op schoonheid.

Ons lichaam bestaat uit fysieke en energetische lagen die in gezonde staat perfect in verbinding staan met elkaar. Maar door een overvloed aan informatie, luchtvervuiling en vastgeroeste patronen in ons dagelijks leven, kan je natuurlijke energiehuishouding uit balans raken. Dit wordt uiteindelijk zichtbaar op het grootste orgaan van ons lichaam: de huid. Je huid wordt vochtarmer en is minder goed beschermd, met vroegtijdige huidveroudering en een laag energieniveau tot gevolg. Colour&Spice ontwikkelde een 6-maanden programma op basis van natuurzuivere producten en (thuis) behandelingen die de connectie tussen huid, lichaam en geest weer herstelt.
bloemen-los

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Untitled design

Holistische visie op schoonheid

Over onze holistic skincare

Natascha Koningsveld, oprichtster van Colour&Spice, is een echte pionier op het gebied van natuurcosmetica. Sinds 1987 is ze werkzaam in de wereld van biologische en natuurzuivere huidverzorging. Bij de ontwikkeling en vervaardiging van de Colour&Spice holistic skincare gebruikt ze dan ook alleen ingrediënten die te vinden zijn in de natuur. Geneeskrachtige planten, bloemen en plantenextracten worden met de hand vervaardigd tot krachtige formules voor duurzame huidverbetering. Hierdoor blijft de energetische en helende kracht van iedere plant bewaard.

In eigen beheer ontwikkeld

Al sinds jaar en dag gebruiken mensen planten, kruiden en bloemen voor hun geneeskrachtige eigenschappen. Vanuit onze jarenlange (praktijk) ervaring in natuurlijke huidverbetering en traditionele geneeswijzen, maken wij holistische huidverzorging met hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten en een krachtige therapeutische kwaliteit. Dit doen wij in eigen beheer in kleine oplages en met a whole lot of love!

Over onze holistic skincare

  • Onze producten zijn dierproefvrij, veganistisch en vrij van kleur- en geurstoffen
  • We gebruiken een eco-geregistreerd conserveringsmiddel
  • We proberen altijd gebruik te maken van biologisch geteelde planten

De holistic skincare uitproberen?

Bestel de 7-day mini-set. Met deze zuiverende huidverzorging kun je jezelf een aantal weken lang onderdompelen in het beauty ritueel van Colour&Spice vol helende planten, bloemen en kruiden extracten. De mini-set is zo samengesteld dat je op een laagdrempelige manier al kunt genieten van de eerste zuiverende stap uit onze holistische beauty methode.

Bestel de Holistic Healing Box

Je bent tevreden met jezelf en toch heb je steeds vaker momenten dat je in de spiegel kijkt en een vrouw ziet die teveel van zichzelf eist. Herkenbaar? Dan is de healing beauty box speciaal voor jou! Een week lang mag jij jezelf omringen met tederheid en heerlijke producten. Je leert nieuwe helende gewoontes en je voelt je mooier dan ooit. Een cadeautje voor jezelf.

Een pakket vol liefde (en meer)

In de Holistic Healing Box zit een zorgvuldige selectie van Colour&Spice producten waarmee je niet alleen je huid zuivert en herstelt, maar ook je energie. Gun jezelf of een vriendin een pakket vol aandacht, natuurlijke huidverzorging en mooie producten om je natuurlijke schoonheid te versterken en jezelf weer op te laden.

  • 7Day mini-set om onze holistische beauty methode een paar weken uit te proberen
    • Een ingewijde Mala-armband voor bescherming en schoonheid
    • Het online programma: Inner Peace & Outer beauty Week, waarmee je leert je eigen schoonheid te zien en te versterken

 

Het 6-maanden programma van Colour&Spice

Heb je behoeften aan huidverzorging die verder gaat dan alleen een crème en een eenmalige behandeling? Colour&Spice biedt natuurlijke huidverbetering in combinatie met healing en traditionele geneeswijzen. Dit betekent dat wij verder kijken dan alleen de huid. In het 6-maanden programma herstellen we je huid in drie stappen van twee maanden met vijf basisproducten en een serum en moisturizer. Om de twee maanden wissel je van serum en moisturizer om je huid te zuiveren (maand 1 en 2), te herstellen (maand 3 en 4) en te verstevigen (maand 5 en 6). Na zes maanden ga je verder met de producten die het beste aansluiten bij je hernieuwde huidbeeld. Je kunt het programma uitbreiden met licht- en magneettherapie en holistic beauty therapy.

Beauty Detox

Maand 1. Zuiveren

Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid is het opruimen van afvalstoffen. Deze ‘grote schoonmaak’ maakt ruimte voor nieuwe energie.

Maand 2. Herstellen

Bevordert de toevoer van nieuwe energie. Hierbij gaat het vooral om rust en genieten.

Rebalance

Maand 3. Opbouwen

Het is tijd voor een nieuwe basis van waaruit je verder kunt bouwen. Je leert te luisteren naar je innerlijk ritme en deze te volgen.

Maand 4. Vitaliseren

Een voedende behandeling. Hier ontdek je je innerlijke schoonheid en verbind je deze met de buitenkant.

Uplifting

Maand 5. Verstevigen

Het is tijd voor versteviging van de huid en het accepteren en omarmen van verandering en vernieuwing.

Maand 6. Verbinden

De verbinding met je innerlijke wijsheid. Deze stap opent je geest en stimuleert je bewustzijn.

prpduct1

Kwaliteit

De werking en de kwaliteit van een product worden mede bepaald door de plaats van herkomst en de extractiemethode die wordt gebruikt.

Bij de ontwikkeling en vervaardiging van onze producten gebruiken wij alleen ingrediënten die te vinden zijn in de natuur. Wij maken gebruik van stoomdestillatie en persing. Hierdoor blijft de energetische en helende kracht van iedere plant bewaard.

Alle producten zijn van hoge therapeutische kwaliteit, veganistisch en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen. We gebruiken een eco-geregistreerd conserveringsmiddel en waar mogelijk maken we gebruik van biologisch geteelde planten. De gehele lijn is niet getest op dieren.

iconen

testimonials

5 dingen

Vijf dingen die je moet weten over de verzorgingsproducten van Colour&Spice

1)    Colour&Spice verzorgingsproducten zijn handgemaakte formuleringen en bevatten geen parabenen, minerale oliën en geur- en kleurstoffen.

2)   Alle producten zijn geschikt voor veganisten en bevatten krachtige botanische ingrediënten

3)   Doordat we geen gebruik maken van synthetische conservering maar een bewuste keuze hebben gemaakt voor een natuurlijke Ecocert gecertificeerde formule werken de producten na het openen twaalf maanden optimaal.

4)   De serums en de lotions dienen voor gebruik goed geschud te worden, zo zorg je ervoor dat alle werkzame ingrediënten zich goed vermengen voor een krachtig resultaat.

5)   Colour&Spice is een veilige en resultaatgerichte verzorgingslijn die met heel veel liefde is gemaakt.

100% Skin-Loving Ingredients

Voor een gezond huidbeeld heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Colour&Spice producten werk je aan een sterk fundament voor een mooie huid. De voedende en opbouwende formules geven ondersteuning aan de natuurlijke werking van je huid.

Beleving voor al je zintuigen
Mijn jarenlange ervaring als natuurgeneeskundig therapeut, aromatherapeut en schoonheidsspecialist staat garant voor een huidverzorgingslijn die bijdraagt aan een effectief schoonheidsritueel voor al je zintuigen.

Welke lijn past bij jou?
Om je totale huidconditie in balans te brengen is het belangrijk dat je alle drie de stappen uit het programma doorloopt. Zuiveren (beauty detox), voeden (rebalance) en verstevigen (uplifting). Bij elk onderdeel gebruik je gedurende twee maanden een specifiek serum en speciale dagverzorging. Na zes maanden ga je verder met de producten die het beste aansluiten bij je vernieuwde huidbeeld.

Colour&Spice Holistic Skincare programma

Het huidverzorgingsprogramma van Colour&Spice is opgebouwd uit drie stappen van ieder twee maanden: Beauty Detox, Rebalance en Uplifting.

Samen vormen deze één geheel voor duurzame huidverbetering. Na het doorlopen van de drie stappen is je huid mooier dan ooit!

CS_BANNER_02

Let's Mantra!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang vandaag nog de Colour&Spice Beauty Mantra cadeau!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren