THE HOLISTIC WAY OF BEAUTY

Colour&Spice maakt natuurzuivere huidverzorging waarmee je de levenskracht van je huid versterkt.

De Colour&Spice skincare collectie gaat over veel meer dan alleen het verbeteren van je huid. Het gaat over de essentie: jouw levensenergie. Zoals een wierookolie niet alleen je huid herstelt, brengt deze ook jouw geest tot rust. Zo is ieder ingrediënt met zorg geselecteerd en vormen ze samen een helende samenstelling van geneeskrachtige kruiden en plantenextracten vanuit de eeuwenoude traditionele geneeswijzen. Bij de ontwikkeling en vervaardiging van de Colour&Spice holistic skincare gebruiken wij dan ook alleen ingrediënten die te vinden zijn in de natuur. Geneeskrachtige kruiden en planten- en bloemenextracten worden met de hand vervaardigd, waardoor de energetische en helende kracht van iedere plant bewaard blijft.

Over onze holistic skincare

Natascha Koningsveld, oprichtster van Colour&Spice, is een echte pionier op het gebied van natuurcosmetica. Sinds 1987  was ze werkzaam bij het antroposofische cosmeticamerk Dr.Hauschka. In de wereld van biologische en natuurzuivere huidverzorging intoduceerde ze als creative director ook andere grote beauty merken in Nederland. Voor de ontwikkeling en vervaardiging van de Colour&Spice holistic skincare trok ze zich zes jaar lang terug in haar praktijk voor holistische geneeswijzen en huidverbetering. Hier ondekte ze een magische formule voor duurzame huidverbetering en kwam al haar kennis samen in de krachtige Colour&Spice producten.

 

Geneeskrachtige planten

In onze producten zitten alleen ingrediënten die te vinden zijn in de natuur. Geneeskrachtige planten, bloemen en plantenextracten worden met de hand vervaardigd tot krachtige formules voor duurzame huidverbetering. Hierdoor blijft de energetische en helende kracht van iedere plant bewaard.

Onze producten zijn dierproefvrij, veganistisch en vrij van kleur- en geurstoffen
We gebruiken een eco-geregistreerd conserveringsmiddel
Geneeskrachtige planten, bloemen en plantenextracten worden met de hand vervaardigd tot krachtige formules voor duurzame huidverbetering
We werken met natuurzuivere ingrediënten met een therapeutische kwaliteit

In eigen beheer ontwikkeld

Al sinds jaar en dag gebruiken mensen planten, kruiden en bloemen voor hun geneeskrachtige eigenschappen. Vanuit onze jarenlange (praktijk) ervaring in natuurlijke huidverbetering en traditionele geneeswijzen, maken wij holistische huidverzorging met hoogwaardige natuurzuivere ingrediënten en een krachtige therapeutische kwaliteit. Dit doen wij in eigen beheer in kleine oplages en met a whole lot of love!

Onze holistic skincare uitproberen?

 

 

 

Met deze fijne huidverzorgingsset kun je jezelf een aantal weken lang onderdompelen in het beauty ritueel van Colour&Spice. De 7 Day mini-set is precies genoeg om 1-2 weken van te genieten. De 7 Daymini-set is zo samengesteld dat je op een laagdrempelige manier de producten kunt uitproberen!

Het 6-maanden programma van Colour&Spice

 In het 6-maanden programma herstellen en verbeteren we je huid in drie stappen van twee maanden met vijf basisproducten. Daarnaast  wissel je om de twee maanden van serum en moisturizer, dit is om je huid optimaal te zuiveren, voeden en te verstevigen.    

Na zes maanden ga je verder met de producten die het beste aansluiten bij je hernieuwde huidbeeld. Je kunt het programma uitbreiden met de Colour&Spice beauty carddeck, een holistic beauty therapy treatment of het volgen van een workshop.

Waarom zes maanden?

Of je nu een specifiek huidprobleem hebt, of in één of meerdere aspecten van je leven simpelweg even niet lekker in je vel zit: door extra voeding te geven aan je grootste orgaan, de huid, beweeg je je op een liefdevolle manier richting een oplossing. Dat gaat niet van de één op de andere dag. Er zijn zes mooie maanden voor nodig om te transformeren.

De basis producten

Start direct thuis met de Colour&Spice holistische beauty methode met onze natuurzuivere skincare lijn. Begin vandaag nog met de vijf basisproducten en de Beauty Detox-lijn.

Beauty Detox

Live Now – Zuiveren en herstellen

De Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid is het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal kan zuiveren en herstellen. Na een periode van twee maanden heeft je huid haar natuurlijke glans en schoonheid terug.

 

Rebalance

Be Natural – Opbouwen en vitaliseren Voor een gezond huidbeeld heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Rebalance producten werk je aan een sterk fundament voor een mooie huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan de natuurlijke werking van je huid. Bij dagelijks gebruik behoren tekorten en disharmonie van je huid snel tot het verleden.

 

 

Uplifting

Feel Blessed – Verstevigen en verbinden

De uplifting productlijn is een rijke formule met een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er fris en stevig uitziet. Door de voorgaande stappen van Beauty Detox en Rebalance profiteert je huid optimaal van de krachtige werking van de Uplifting huidverzorgingsproducten. De resultaten zullen je aangenaam verrassen.

 

@Natascha.Koningsveld

‘Be your own kind of beautiful’

Privacy Verklaring

You have Successfully Subscribed!

Share This